Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 17 Ocak 2024 #11 FreeLooper dedi: Us layout yazıyor enter tuşu büyük Genişletmek için tıkla... Enter tuşu büyükse ISO layout. Ayrıca UK olabilir mi?
FreeLooper dedi: Us layout yazıyor enter tuşu büyük Genişletmek için tıkla... Enter tuşu büyükse ISO layout. Ayrıca UK olabilir mi?
Crypto Guard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 2 Çözümler 23 17 Ocak 2024 #12 Türkçe Q yazmanı pek tavsiye etmiyorum çünkü çoğunluk ile İngilizce Q klavye kullanıyorlar. İlk zamanlar biraz yavaş yazıyor olsan da zamanla alışırsın.
Türkçe Q yazmanı pek tavsiye etmiyorum çünkü çoğunluk ile İngilizce Q klavye kullanıyorlar. İlk zamanlar biraz yavaş yazıyor olsan da zamanla alışırsın.
FelipeMelo Decapat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 17 Ocak 2024 #13 Üst karakter ve alt karakter kullanımında sorun yaşayabilirsin. Onları öğrenmen zaman alır. Alfabe kısmında bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Üst karakter ve alt karakter kullanımında sorun yaşayabilirsin. Onları öğrenmen zaman alır. Alfabe kısmında bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
FreeLooper Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 512 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ocak 2024 #14 Engin. dedi: Enter tuşu büyükse ISO layout. Ayrıca UK olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Klavye bu Bazi arkadaslar sadece tuslarda i harfi filan yok dedi baska birsey degisik degil dedi @Engin. Dosya Ekleri Screenshot_20240117_163233_Hepsiburada.jpg 82,5 KB · Görüntüleme: 45 Son düzenleme: 17 Ocak 2024
Engin. dedi: Enter tuşu büyükse ISO layout. Ayrıca UK olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Klavye bu Bazi arkadaslar sadece tuslarda i harfi filan yok dedi baska birsey degisik degil dedi @Engin.