İngilizce seviyem nasıl?


Gayet güzel video şahsen konuşmana beğendim ve dile merakın ve hevesin varsa geliştirebilirsin. Tam olarak bana da böyle bir video lazımdı. Belki ileride kullanırım diye beğeni atacağım.
 
Konuşman akıcı. Arkadaşların böyle İngilizce konuşabiliyor mı? (muhtemelen hayır). Eleştirmek kolaydır, insanlar özellikle kendinde göremediği şeyleri eleştirir veya dalga geçer. O yüzden arkadaşlarını hiç takma. Yerinde olsam arkadaşlıklarımı gözden geçirirdim.
Orta halli bir mikrofon alıp biraz daha sesli konuşursan emin ol daha kaliteli içerikler ortaya koyarsın.
 

Güzel olmuş, mikrofondan ve sesden çok anlaşılmıyor.
 
İngilizcen güzel fakat çok sessiz konuşuyorsun. Ben beğendim. Devam et.
Amacım sesi yükseltmek idi ama arkada olan cızırtı sesi cok yüksek gelir diye yapmadım. Yarın ekran kartı overclocklama ile ilgili video çekeceğim. O da aynı bu şekilde olacak İngilizce yani.
İngilizcen kötü değil hatta biraz daha cabalasan gercekten cok cok akıcı konuşursun bir problem var ASMR ceker gibi sessiz yapmışsın bir de mikrofon almalısın kendine.
Yarın kulaklık mikrofonu ile deneyeceğim. Umarım daha iyi olur..
Diğer insanları umursama arkadaşın olsa bile. Denemiş olursun zarar mı gelir belki beğenirler inglizceni ve bu sana motivasyon verir daha iyi şeyler yaparsın, devam et
Teşekkür ederim
Sakin konuşmayı bırakma devam et dinleme önüne bak kararlı ol gayet iyi konuşmuşsun hatta şöyle bir şey yap senin iyiliğini dusunmeyenlere yol ver gitsin uzaklaş kisaca.
Bakalım ne olacak. Daha ilk videom olduğu için kesin bir şey söylenemez doğrusu.
İngilizcen gayet iyi kafanı hiç boş yorumlara takma.
Gayet güzel konuşmuşsun ama elbette geliştirilebilir.
İngilizce'nin yanına Almanca atmayı da düsünüyorum. 9. Sınıfta iken yaparım gibime geliyor.
Çok güzel dostum böyle devam bende İngilizce video çekmek istiyorum ama biraz utanıyorum.
Utanmana gerek yok ki. Dümdüz konuşman lazım sadece. "Hello your computer has virus" şeyi geldi aklıma. Umarım ondandır. İngilizce ögrenmeye çalışmadım sadece gündelik şeylerden ve oyunlardan ögrendim bu dili. Doğrudur. Yarın kulaklık mikrofonu ile başka bir video çekeceğim. Sonuçları buraya yazarım.
guzel ama sanki kagittan okuyomussun gibi
Kağıttan okumadım da bayağı düşündüm, ezber gibi olabilir yani.
Güzel olmuş, mikrofondan ve sesden çok anlaşılmıyor.
Evet, orası sorunlu.

Arkadaşlar, yorumlarınız için teşekkür ederim. Sabahın ikisinde gülümsettiniz beni. Yarın ekran kartı overclock işlemi ile alakalı video çekmeyi düşünüyorum. Mikrofon olarak da kulaklık mikrofonu kullanacağım daha rahat olması için. Yarın yükleyeceğim videonun linkini de buraya bırakırım. Sesim daha rahat duyulduğu için rahatça anlaşılacağını düşünüyorum.

İyi akşamlar, uyuyanlara da iyi uykular.
 

Başarılısın beğendim.
 
Arkadaşların boş yapmış gayet güzel İngilizce konuşuyorsun kendini geliştirmeye devam et.
Sağ olun.
Başarılısın beğendim.
Sağ olun hocam.
Kötü olduğunuzu ifade ettikleri kısımların nasıl düzeltilebileceğine dair bir şeyler söylüyorlarsa, dinleyin; yoksa, çok da önemsemeyin.
Öyle olmuyor, olsa ben de dinleyeceğim ancak direkt "Sen bilmiyorsun yapma" modunda oldukları için garip hissettim kendimi.
 
Aksanını düzeltip biraz özgüven ile birlikte sesini yükseltirsen MÜKKEMEL olur.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…