K kazım ak Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #1 Arkadaşlar bugün İngilizce sınavım var ve ben size bir şey sormak istiyorum. Hoca bir cümle veriyor ve bir yerini boş bırakıyor yanında da parantez içinde fiil yazıyor biz bunu hangi zamana çevireceğimizi nasıl anlıyoruz.
Arkadaşlar bugün İngilizce sınavım var ve ben size bir şey sormak istiyorum. Hoca bir cümle veriyor ve bir yerini boş bırakıyor yanında da parantez içinde fiil yazıyor biz bunu hangi zamana çevireceğimizi nasıl anlıyoruz.
İstanbulSakini Hectopat Katılım 7 Ekim 2014 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #2 Cümlelerde bulunan zaman zarflarına dikkat edersen - since, for, at the moment, ago, tomorrow gibi - sana fiilin zamanını verir
Cümlelerde bulunan zaman zarflarına dikkat edersen - since, for, at the moment, ago, tomorrow gibi - sana fiilin zamanını verir
faxing_berlin Hectopat Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 169 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2014 #3 açiklama kısmına bak hangi zamanı kullanacağını yazar