KEPAP06 Hectopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 A bad friend should be ve a good friend should be nasıl cevap verebilirim? 8.sınıf öğrencisiyim ve anlamadım bunları yardımınız dokunursa sevinirim.
A bad friend should be ve a good friend should be nasıl cevap verebilirim? 8.sınıf öğrencisiyim ve anlamadım bunları yardımınız dokunursa sevinirim.
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.144 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #2 a bad friend should be arrogant a good friend should be polite
Marty Friedman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.494 Makaleler 7 Çözümler 65 Yer İstanbul 1 Kasım 2023 #3 İyi ve kötü arkadaşın özelliklerini yazacaksınız. Mesela iyi arkadaş dürüst yani honest olabilir. Kötü arkadaş da güvenilmez yani unreliable olabilir.
İyi ve kötü arkadaşın özelliklerini yazacaksınız. Mesela iyi arkadaş dürüst yani honest olabilir. Kötü arkadaş da güvenilmez yani unreliable olabilir.
M m.24 Hectopat Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 1.085 Makaleler 2 Çözümler 1 1 Kasım 2023 #4 a bad friend should be horny a good friend should be honest
R Rinn Centipat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 246 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #5 Basit bir örnek olabilir fakat A bad friend should be liar, disrespectful and rude. A good friend should be honest, respectful and polite.
Basit bir örnek olabilir fakat A bad friend should be liar, disrespectful and rude. A good friend should be honest, respectful and polite.
KEPAP06 Hectopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #6 Marty Friedman dedi: İyi ve kötü arkadaşın özelliklerini yazacaksınız. Mesela iyi arkadaş dürüst yani honest olabilir. Kötü arkadaş da güvenilmez yani unreliable olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben soruyu anlamamıştım. Rinn dedi: Basit bir örnek olabilir fakat. A bad friend should be liar, disrespectful and rude. A good friend should be honest, respectful and polite. Genişletmek için tıkla... Peki talk about your hobbies by using dislike like enjoy prefer end be fond of nasıl cevap layabilirim ingilizcem kötü kusura bakmayın.
Marty Friedman dedi: İyi ve kötü arkadaşın özelliklerini yazacaksınız. Mesela iyi arkadaş dürüst yani honest olabilir. Kötü arkadaş da güvenilmez yani unreliable olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim ben soruyu anlamamıştım. Rinn dedi: Basit bir örnek olabilir fakat. A bad friend should be liar, disrespectful and rude. A good friend should be honest, respectful and polite. Genişletmek için tıkla... Peki talk about your hobbies by using dislike like enjoy prefer end be fond of nasıl cevap layabilirim ingilizcem kötü kusura bakmayın.
pumour Hectopat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 1.144 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Kasım 2023 #7 KEPAP06 dedi: Teşekkür ederim ben soruyu anlamamıştım. Peki talk about your hobbies by using dislike like enjoy prefer end be fond of nasıl cevap layabilirim ingilizcem kötü kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Dislike, enjoy, like, prefer ve be fond of kullanarak hobileriniz hakkında birşeylr yazın hocam işte.
KEPAP06 dedi: Teşekkür ederim ben soruyu anlamamıştım. Peki talk about your hobbies by using dislike like enjoy prefer end be fond of nasıl cevap layabilirim ingilizcem kötü kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Dislike, enjoy, like, prefer ve be fond of kullanarak hobileriniz hakkında birşeylr yazın hocam işte.
Marty Friedman Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 7.494 Makaleler 7 Çözümler 65 Yer İstanbul 1 Kasım 2023 #8 Sevdiğiniz hobilere I like ... deyin. Çok seviyorsanız I love. Sevmediklerinize I don't like, nefret ettiklerinize I hate. Daha da detaylandırılır ama 8'de bu yeter. İlginizi çekerse bakının biraz.
Sevdiğiniz hobilere I like ... deyin. Çok seviyorsanız I love. Sevmediklerinize I don't like, nefret ettiklerinize I hate. Daha da detaylandırılır ama 8'de bu yeter. İlginizi çekerse bakının biraz.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.484 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 1 Kasım 2023 #9 KEPAP06 dedi: Teşekkür ederim ben soruyu anlamamıştım. Peki talk about your hobbies by using dislike like enjoy prefer end be fond of nasıl cevap layabilirim ingilizcem kötü kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... I dislike (sevmediğin şey) I like (sevdiğin şey) I prefer (tercih ettiğin şey) I am fond of (yapmaya bayıldığın şey).
KEPAP06 dedi: Teşekkür ederim ben soruyu anlamamıştım. Peki talk about your hobbies by using dislike like enjoy prefer end be fond of nasıl cevap layabilirim ingilizcem kötü kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... I dislike (sevmediğin şey) I like (sevdiğin şey) I prefer (tercih ettiğin şey) I am fond of (yapmaya bayıldığın şey).
KEPAP06 Hectopat Katılım 22 Şubat 2023 Mesajlar 882 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri 𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦 Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #10 Çok teşekkür ederim yardmınız için şimdi deneyeceğim yapmayı.