İngilizce ve Türkçe Kitap Onerileri

Onimusha

Megapat
Daha fazla  
Arkadaslar herkesi iyi gunler dilerim. Ben Osmanlinin ve Türk'lerin tarihini anlatan (varsa İngilizce) kitap okumak istiyorum boyle savaslar siyasi olaylar gibi derin iceriklerle anlatilan kitaplar ariyorum. Bir diger ilgilendigim konu ise polisiye gibi seyler. Bir keresinde askerde bir kitap okumustum adam mossad ajani tek basina neler yapiyor veya bir İngilizce kitap okumustum ismini unuttum ama olay antika kara borsasindan Kıbrıs'taki hayalet bolge ve Türk ordusuna kadar dayanan inanilmaz bir macera define bulma intikam tarzi bir hikayeydi. Bir de boyle Allah de otesini birak gibi kitaplar var mi? Ilmimiz genislesin severek okurum.
Oyle bir gozu kapali hemen yazayim dedim anlayisiniz icin ve ilginiz icin tesekkur ederim. Kendinize iyi bakin!

Son düzenleme:
Türk tarihini ayrıntılı bir biçimde öğrenmek istiyorsan sana Dr. Rıza Nur'un Türk Tarihi isimli 12 ciltlik eserini öneriyorum.
Türk tarihi içinden karma bilgiler öğrenmek istiyorsan H. Nihal Atsız'ın Türk Tarihi Üzerinde Toplamalar ve Türk Tarihinde Meseleler adlı iki eseri sana öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı