ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 13 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar laptopuma temiz kurulum ile Türkçe Windows 11 kurmuştum fakat bazı yerler İngilizce gözüküyordu. Ben de diğer "yeni" topladığım bilgisayarıma İngilizce Windows 11 kurdum. Fakat bu sefer de bazı yerler Türkçe duruyor. Bunu nasıl çözeceğim?
Arkadaşlar laptopuma temiz kurulum ile Türkçe Windows 11 kurmuştum fakat bazı yerler İngilizce gözüküyordu. Ben de diğer "yeni" topladığım bilgisayarıma İngilizce Windows 11 kurdum. Fakat bu sefer de bazı yerler Türkçe duruyor. Bunu nasıl çözeceğim?
KS KS ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 13 Haziran 2023 #2 Tamam komik bir durum ama yardımcı olabilecek yok mu bilgisayarlar çorba oldu bir taraf İngilizce bir taraf Türkçe Artı 0 Eksi
Tamam komik bir durum ama yardımcı olabilecek yok mu bilgisayarlar çorba oldu bir taraf İngilizce bir taraf Türkçe
Bushidox Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 398 Makaleler 3 Çözümler 6 13 Haziran 2023 #3 Düzeltmek için temiz kurulum ile İngilizce Windows 11 kurmanız lazım. Windows'un dilini sonradan değiştirdiğinizde hep böyle oluyor. Artı -1 Eksi
Düzeltmek için temiz kurulum ile İngilizce Windows 11 kurmanız lazım. Windows'un dilini sonradan değiştirdiğinizde hep böyle oluyor.
KS KS ardacn60 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2019 Mesajlar 1.600 Çözümler 14 Yer Washington D.C. 13 Haziran 2023 #4 Bushidox dedi: Düzeltmek için temiz kurulum ile İngilizce Windows 11 kurmanız lazım. Windows'un dilini sonradan değiştirdiğinizde hep böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda yazdıklarımı tekrar okumanızı rica edeceğim. Yeni topladığım bilgisayara temiz kurulum ile İngilizce kurdum zaten. Artı 0 Eksi
Bushidox dedi: Düzeltmek için temiz kurulum ile İngilizce Windows 11 kurmanız lazım. Windows'un dilini sonradan değiştirdiğinizde hep böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda yazdıklarımı tekrar okumanızı rica edeceğim. Yeni topladığım bilgisayara temiz kurulum ile İngilizce kurdum zaten.