Merhaba İngilizce konuşurken bazen kelime konusunda tıkanıyorum. Bunu aşmak için kelime ezberlemeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz uygulama/kitap/online kurslar vs nelerdir?
Merhaba İngilizce konuşurken bazen kelime konusunda tıkanıyorum. Bunu aşmak için kelime ezberlemeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz uygulama/kitap/online kurslar vs nelerdir?
Ortaokulda canım sıkılınca sözlüğü açıp merak ettiğim kelimelere bakıyordum. Bazen a-dan z-ye tek tek gözden geçiriyordum. The vampire diaries gibi dizileri izlemekte bilinç altımda kelime haznemi geliştirmişti.
Kafamda bir yabanciyla konussam neleri derdim diye kafamdan İngilizce cumleler kuruyorum (Sanki konuşuyomuş gibi) kuramadigim cumleler nasıl denir diye ceviriden bakiyorum ve Online oyunlar oynuyorum CS gibi orada yabancilar oluyor onlarlar konusuyorum.
Kafamda bir yabanciyla konussam neleri derdim diye kafamdan İngilizce cumleler kuruyorum kuramadigim cumleler nasıl denir diye ceviriden bakiyorum ve Online oyunlar oynuyorum CS gibi orada yabancilar oluyor onlarlar konusuyorum.
Kafamda bir yabanciyla konussam neleri derdim diye kafamdan İngilizce cumleler kuruyorum (Sanki konuşuyomuş gibi) kuramadigim cumleler nasıl denir diye ceviriden bakiyorum ve Online oyunlar oynuyorum CS gibi orada yabancilar oluyor onlarlar konusuyorum.