İngilizcede kelime ezberlemek için hangi metot ve sistemleri kullanıyorsunuz?

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Merhaba İngilizce konuşurken bazen kelime konusunda tıkanıyorum. Bunu aşmak için kelime ezberlemeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz uygulama/kitap/online kurslar vs nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba İngilizce konuşurken bazen kelime konusunda tıkanıyorum. Bunu aşmak için kelime ezberlemeyi düşünüyorum. Önerdiğiniz uygulama/kitap/online kurslar vs nelerdir?
Ortaokulda canım sıkılınca sözlüğü açıp merak ettiğim kelimelere bakıyordum. Bazen a-dan z-ye tek tek gözden geçiriyordum. The vampire diaries gibi dizileri izlemekte bilinç altımda kelime haznemi geliştirmişti.

Kafamda bir yabanciyla konussam neleri derdim diye kafamdan İngilizce cumleler kuruyorum (Sanki konuşuyomuş gibi) kuramadigim cumleler nasıl denir diye ceviriden bakiyorum ve Online oyunlar oynuyorum CS gibi orada yabancilar oluyor onlarlar konusuyorum.

Kafamda bir yabanciyla konussam neleri derdim diye kafamdan İngilizce cumleler kuruyorum kuramadigim cumleler nasıl denir diye ceviriden bakiyorum ve Online oyunlar oynuyorum CS gibi orada yabancilar oluyor onlarlar konusuyorum.
Tinder'den ülkeyi Amerika da yapsın mı hocam xd. Bu arada evet yabancı kızlarla konuşmak ve kendi kendine ingilizce konuşmakta eğlenceli.

bir ingilizce sözlük al kendine sonra canın sıkıldıkça 3 4 defa sesli bir şekilde sözlüğe bakarak kelimeleri oku.

Bunun için Google asistandaki anlık tercüman özelliği de çok güzel. Türkçe söylenen cümlenin hemen İngilizcesini söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…