0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #1 Bunu çok anlamadım mesela. O kolunu kırdı mı cümlesini does ile mi yoksa is ile mi yapmam gerekiyor? Kafam karıştı. Did she broke her ARM? İs she broke her ARM? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2024
Bunu çok anlamadım mesela. O kolunu kırdı mı cümlesini does ile mi yoksa is ile mi yapmam gerekiyor? Kafam karıştı. Did she broke her ARM? İs she broke her ARM?
Rpyd Hectopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 1.596 Çözümler 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #2 Zaman kipleriyle alakalı. Buradan açıklaması uzun sürer. Hani şu "tense" olayları yani. Bunlara çalışmanı öneririm.
Zaman kipleriyle alakalı. Buradan açıklaması uzun sürer. Hani şu "tense" olayları yani. Bunlara çalışmanı öneririm.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.225 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #3 Şu sosyale bir İngilizce bölümü açıp o bölümde isteyen kişiler açıklama yaparak en azından a1-a2 seviyesine gelmek isteyenlere yardımcı olabilir. (Konu ile alakasız ama güzel olmaz mıydı?)
Şu sosyale bir İngilizce bölümü açıp o bölümde isteyen kişiler açıklama yaparak en azından a1-a2 seviyesine gelmek isteyenlere yardımcı olabilir. (Konu ile alakasız ama güzel olmaz mıydı?)
0 0x91 Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 1.341 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #4 Rpyd dedi: Zaman kipleriyle alakalı. Buradan açıklaması uzun sürer. Hani şu "tense" olayları yani. Bunlara çalışmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisi de doğru mu peki? Mesela Did'i Does yapalım doğru oluyor mu?
Rpyd dedi: Zaman kipleriyle alakalı. Buradan açıklaması uzun sürer. Hani şu "tense" olayları yani. Bunlara çalışmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... İkisi de doğru mu peki? Mesela Did'i Does yapalım doğru oluyor mu?
deniz.10 Decapat Katılım 16 Nisan 2024 Mesajlar 1.677 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #5 0x91 dedi: Bunu çok anlamadım mesela. O kolunu kırdı mı cümlesini does ile mi yoksa is ile mi yapmam gerekiyor? Kafam karıştı. Did she broke her ARM? İs she broke her ARM? Genişletmek için tıkla... “Did she break her arm?” doğrusu. Did’den sonra bir kez daha geçmiş zaman çekimli fiil gelmez.
0x91 dedi: Bunu çok anlamadım mesela. O kolunu kırdı mı cümlesini does ile mi yoksa is ile mi yapmam gerekiyor? Kafam karıştı. Did she broke her ARM? İs she broke her ARM? Genişletmek için tıkla... “Did she break her arm?” doğrusu. Did’den sonra bir kez daha geçmiş zaman çekimli fiil gelmez.