İngilizceden nasıl 65 alınır?

capone7era

Femtopat
Daha fazla  
Sınıfı geçmem için 2. yazılılarda 65 almam lazım. Fakat İngilizcem çok kötü ve nasıl alacağım bilmiyorum. Nereden başlamalıyım? Yoksa sınıfta kalacağım.

İngilizce hemen öğrenilecek bir şey değil. Telefonla kopya çekin kaybedeceğiniz bir şey yok

Sınıfı geçmem için 2. yazılılarda 65 almam lazım. Fakat İngilizcem çok kötü ve nasıl alacağım bilmiyorum. Nereden başlamalıyım? Yoksa sınıfta kalacağım.

İngilizceyi temelden öğrenmen gerekiyordu, bir anda İngilizce öğrenmek imkansız tarzı bir şey ingilizceden anlayan bir aganın yanına geçip kopya çek yaz tatilinde de İngilizce kursuna git.

Kacinci sinifsin ve ne kadar vaktin var?

Vaktin varsa konulara bak kelime ezberi yapmaya çalış vaktin yoksa hiç uğraşma tek çaren kopya

Maalesef ingilizce dili 1-2 günde öyle hemen öğrenilebilecek bir şey değil. Kaçıncı sınıfsın? Soruların hepsi test mi olacak, bilgin var mı bu konuda? Eğer hepsi test olacaksa daha kolay ve hızlı kopya çekebilirsin.

YouTube test atölyesi kanalına bakabilirsin, İTÜ'nün proficiency sınavı için videolar hazırlıyorlar. 1 yıl boyunca hazırlığa sadece vakit geçirmek için gittim, ilk sınavdan 30 aldım ikinci sınava test atölyesi videoları ile aktif 2 hafta hazırlandım 50 aldım. Muhtemelen 1 ay çalışsam hazırlığı geçerdim. Çok kısıtlı gramer ile soruları nasıl çözebileceğin konusunda bence başarılılar. Seviye yüksek liseye vs göre ancak işe yarayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…