İngilizcenin geleceği var mı?

İkisi arasında kaldım zaten. İngilizce için de aynı şey geçerli bence. (Son cümle)

Neyle %90 çözüyor onu anlayamadım sadece.
İngilizceden devam et Almancaya ilgin varsa zaten üniversite zamanlarında onu da A2-B1 seviyesine taşırsın diye düşünüyorum.
Geç olmuyor mu öğrenmek için? Temelim bile şuan çok az çünkü öğrenmeye sadece 15 20 kelime biliyorum.

Ortak kullanımda ya da yakın anlamlara gelen bir çok kelime var + olarak cümle yapıları da neredeyse aynı.
Hocam benzer kelimeler oldukça fazla. Ama cümle yapılarının neredeyse aynı olmasını pek bağdaştıramadım. Basit zamanda öyle ancak bir noktadan sonra ayrışıyorlar.

İkisi arasında kaldım zaten. İngilizce için de aynı şey geçerli bence. (Son cümle)

Geç olmuyor mu öğrenmek için? Temelim bile şuan çok az çünkü öğrenmeye sadece 15 20 kelime biliyorum.
Öğrenmenin yaşı var mıdır ki ama o yaşta kim öğrenir orası ayrı. Ben olsam A1.1 olan bir seviyeyi B2 complete seviyesine taşımaktansa B1 olan seviyeyi yükseltirdim.

Öğrenmenin yaşı var mıdır ki ama o yaşta kim öğrenir orası ayrı. Ben olsam A1.1 olan bir seviyeyi B2 complete seviyesine taşımaktansa B1 olan seviyeyi yükseltirdim.
Haklısın ama ilgisi olan biri için öğrenmek uğraştırıcı olmaz. Beni darlayan düşünce şu; İngilizce herkes biliyorsa benim sahip olabileceğim mesleklerin önü tıkanır ve işsizlik artar gibi. Almanca biraz daha az bilinen ve yine önemli bir dil ve ilgim arttı bu aralar. Ama ben bu kadar sürede Almanca hazırlanamayacağım. En iyisi İngilizce üzerinden gitmek gibi duruyor. Sadece gelecek hakkında endişem var.

İngilizceyi sadece işe alım gibi şeyler için öğrenilen bir şey gibi düşünmeyin. Günlük hayatınızda bir şey hakkında araştırma yaparken, belli bir konu üzerinde araştırmalar yapıp bazı sorunlar hakkında çözüm ararken. Böyle böyle sayılabilecek çok fazla alanda kaynak sayınız 1'se 10'a çıkacaktır. İngilizce'ye ihtiyacın var. Ha profesyonel bir şekilde mi hayır ancak öğrenmelisin ve kullanmalısın mümkün olduğu kadar. Kendimden örnek vermem gerekirse gerek gramer gerek seviye olarak ölçülebilir üst seviye bir mükemmellikte ingilizcem olmasa da. Araştırma yaparken okuduğum tüm ingilizce kaynakları çeviriye ihtiyaç duymadan anlayabiliyorum.

Duyan da ikinci yabancı dil arıyorsun sanar. Ana dilin değilse öğrenilecek ilk yabancı dil İngilizcedir. Bu tartışmaya kapalı. Kolay kolay da bırakılmaz. Muhtemelen siz ölene kadar o şekilde kalacak.
İkinci yabancı dil olarak Almanca olabilir.

Yakın zamanda Çin, ABD'deb bayrağı devraldığı zaman herkese İngilizce değil Çince lazım olacak.

İnsanlar önümüzde ki 5 yıl içerisinde gözler ile anlaşacak muhtemelen, gerek yok İngilizceye falan gavur icadı zaten.

Hocam bu biraz daha farklı Benim gelecek garantim gibi bir şey bu. O yüzden takıntı gibi kaldı. Diğer dediklerinizde haklısınız elbette.

İngilizce şuan ve gelecek zamanda da şart bir dil.

Hocam İngilizce önü en açık dil ancak yanına ekstradan da Fransızca öğren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…