C++ calisiyorum ve bilmedigim cok fazla kelime cikiyor. Isin kotusu cevirince de bir şey anlamıyorum ve cok zorluyor beni. Tavsiyeniz var mi? Gramer ve temel kelimlerinin cogunu ogrenmistim ama kurs izlerken cok zorluyor beni.
C++ calisiyorum ve bilmedigim cok fazla kelime cikiyor. Isin kotusu cevirince de bir şey anlamıyorum ve cok zorluyor beni. Tavsiyeniz var mi? Gramer ve temel kelimlerinin cogunu ogrenmistim ama kurs izlerken cok zorluyor beni.
Pek bir İngilizcelik durum yok ortada aslında. Tek başına çalışırsan zor olabilir ama video falan izle veya bir eğitim serisi, aklında çok iyi kalıyor.
Çeviri yaparak öğrenmen zor kursta eğer açıklama vs yapılmıyorsa daha temel seviye bir kurs bulup izlemen gerekiyor. Bir noktada ezberleyeceksin(öğreneceksin aslında) aklına takılan bir soru olursa ise bana mesaj göndererek veya konu açarak yardım isteyebilirsin. Ama eninde sonunda temel seviye İngilizce öğrenmek zorundasın bunun içinde çalışman gerekiyor. Başarılar diliyorum.
İngilizce video izlerken 10 kelimenin 2'sini anlasan 6'sını kendin getirirsin. Gerisi de boş kelimeler.
Zamanla alışırsın.
Ya da Çinliler gibi yapabilirsin. Boşver dİngilizceyi, Türkçe'den devam. Github'da işe yarar ne repo varsa hepsi baştan sona Çince. Çeviri PR'larını kabul bile etmiyorlar. Bizim ne eksiğimiz var?
Çeviri yaparak öğrenmen zor kursta eğer açıklama vs yapılmıyorsa daha temel seviye bir kurs bulup izlemen gerekiyor. Bir noktada ezberleyeceksin(öğreneceksin aslında) aklına takılan bir soru olursa ise bana mesaj göndererek veya konu açarak yardım isteyebilirsin. Ama eninde sonunda temel seviye ingilizce öğrenmek zorundasın bunun içinde çalışman gerekiyor. Başarılar diliyorum.
VS Resmi Türkçe dil desteği mevcut fakat önermiyorum. Ingilizce öğrenmek daha iyi kariyer açısından.