İngilizceyi geliştirmek için neler yapılmalı ?

Yusuf Yıldız

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar benim ingilizcem gayet iyi ancak okulda öğretilen bu ingilizce oyunlardaki hikayeyi anlamama tam olarak yetmiyor. Yarım olarak hikayeyi anlayabiliyorum ama bu da benim sinirimi bozuyor. İngilizcemi bu tür şeyler için geliştirmek için neler yapmalıyım ? İngilizce kitap vb. gibi şeylerler mi uğraşmalıyım ?

Alt yazılı filmler izle günde 10 kelime ezberle.
Daha sonrası kolay

Yardımlarınız için teşekkür ederim. Peki bana önerebileceğiniz güzel bir ingilizce kitap var mı ?

Kitap olarak Game of Thrones serisini okuyabilirsiniz...

Ben advanced olarak belge aldım. Ve öğrendimki yabancı öğretmenlerim özellike zorluyordu diziler,kitablar bunlar çok önemli. Ve bi zaman sonra ingilizce kelimeleri türkçeye çevirmeye çalışmayın. İngilizce olarak anlmaya çalışın.

Kitap olarak seviyenize uygun bir kitap seçmelisiniz.
Ayrıca film, dizi çok önemli. Breaking Bad gibi dizileri izlerseniz hem sıkılmazsınız, hem dinleme, telaffuz, kelime ve cümle kurma bakımından çok katkısı olur.

İngilizce çalış. Benim eski mental aritmatik hocam İngilizcesini geliştirmek için Türkçe Matrix filmini İngilizce altyazıyla izliyordu. Deneyebilirsin. Tabi sese değil altyazıya odaklanman gerekecek.

Ben de altyazılı diziler seyrediyorum. İngilizce kelimeler bilinç altıma kazındı ve anlamını öğrenmediğim kelimeninin anlamını biliyordum. Tuhaf olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…