İngilizceyi Türkçeye çeviren bir uygulama var mı?

Grandvizier

Hectopat
Daha fazla  
120 sayfalık İngilizce ödevim var. Türkçeye çevirmem lazım. Bunun için bir uygulama var mı?

120 sayfalık İngilizce ödevim var. Türkçeye çevirmem lazım. Bunun için bir uygulama var mı?

Hocam çeviri var eğer ödeviniz çıktı ileyse Google'dan kameranızla o kağıdın fotoğrafını çekip Türkçeye otomatik bir şekilde çevirebilirsiniz.

Hocam çeviri var eğer ödeviniz çıktı ileyse Google'dan kameranızla o kağıdın fotoğrafını çekip Türkçeye otomatik bir şekilde çevirebilirsiniz.

Hocam 120 sayfayı tek tek çekip çeviremem.

Parça parça ChatGPT veya Google Gemini yardımı ile yapabilirsiniz. Ancak öğretmeniniz çok kolay bir şekilde hataları yakalayabilir.

Hocam 120 sayfayı tek tek çekip çeviremem.

Hocam benim demek istediğim fotoğrafını çekmiyorsunuz zaten kameraya okutuyorsunuz Google size otomatik çeviriyor fotoğraf çekin demedim eğer bilgisayarınızda varsa ChatGPT güzel olur ben birçok İngilizce çevirme işlerini oradan yapıyorum ve deeply eklentisini kullanmanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…