PayPal için İngiltere SIM kart almak istiyorum da mesela eskiden GittiGidiyor'dan falan alınabiliyormuş şimdi hepsi kapanmış ürünlerin başka nereden bulabilirim yardım eder misiniz?
Sms onay, mobilonay, telefon onay, fake telefon kategorilerinde Türkiye'nin en ucuz mobil doğrulama sitesi. Otomatik çalışan yazılımımız sayesinde whatsapp, instagram, facebook vb. sms onayı yapabilirsiniz.
Kardeşim birkaç sorum olacaktı da cevaplarsan sevinirim.
1) ingilteresimkartı.com güvenilir mi bir sıkıntı yaşadın mı?
2)180 gün dolmadan 5 pound yüklemezsen hat kapanıyormuş herhalde geldiğimizde de hemen yüklememiz gerekiyor mu?
3) SIM kartı gelir gelmez numaramızı alıp PayPal doğrulama işlemi yapabiliyor muyuz yoksa bir bakiye yüklememiz gerekiyor mu?
4) bakiye nasıl nereye yükleniyor.
5)kargoyu kapıda ödüyormuşuz ne kadar kargo ücreti geldi?
Kardeşim birkaç sorum olacaktı da cevaplarsan sevinirim.
1) ingilteresimkartı.com güvenilir mi bir sıkıntı yaşadın mı?
2)180 gün dolmadan 5 pound yüklemezsen hat kapanıyormuş herhalde geldiğimizde de hemen yüklememiz gerekiyor mu?
3) SIM kartı gelir gelmez numaramızı alıp PayPal doğrulama işlemi yapabiliyor muyuz yoksa bir bakiye yüklememiz gerekiyor mu?
4) bakiye nasıl nereye yükleniyor.
5)kargoyu kapıda ödüyormuşuz ne kadar kargo ücreti geldi?
Sms onay, mobilonay, telefon onay, fake telefon kategorilerinde Türkiye'nin en ucuz mobil doğrulama sitesi. Otomatik çalışan yazılımımız sayesinde whatsapp, instagram, facebook vb. sms onayı yapabilirsiniz.
Merhaba benim de ihtiyacım var da bakarken 6 ay sonra kapandığı tarzı bir şey gördüm geri açma işi nasıl oluyor numara değişimi çok sıkıntı yaratır. Ve three mi yoksa O2 mi alınmalı hangisi daha iyidir?