İngiltere şirketi kapatılmazsa ne olur?

falazudato

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bundan 1 yıl önce dropshipping yaparım diye 1st üzerinden İngiltere şirketi açtım. Geçtiğimiz haftalarda şirket sürem doldu.

Kapatmak için işlemleri kendim yaparsam 33 gbp ödemem gerekiyor fakat bu para çalışmadığım için bana fazla geldi.

Kapatmasam en fazla ne olur? Bilen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba arkadaşlar.

Bundan 1 yıl önce dropshipping yaparım diye 1st üzerinden İngiltere şirketi açtım. Geçtiğimiz haftalarda şirket sürem doldu.

Kapatmak için işlemleri kendim yaparsam 33 gbp ödemem gerekiyor fakat bu para çalışmadığım için bana fazla geldi.

Kapatmasam en fazla ne olur? Bilen tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Dostum ne yaptın şu an aynı durumdayım yardımcı olur musun?

Dostum ne yaptın şu an aynı durumdayım yardımcı olur musun?
Baya araştırdım. Discord gruplarından mali müşavir bulup bile sordum, ingiltereye gitmedikçe sorun olmaz dediler. Evine kağıt gelen varmış,TR de ticaret yaparken etkiliyor diyende var ama varsayımlara göre gidipte birkaç bin tl vermek istemedim. Eğer bütçen varsa ve kafam rahat olsun diyorsan öde geç ama bütçen kısıtlıysa biraz daha araştır ona göre hareket et.

Bayağı araştırdım. Discord gruplarından Mali müşavir bulup bile sordum, İngiltere'ye gitmedikçe sorun olmaz dediler. Evine kağıt gelen varmış, TR de ticaret yaparken etkiliyor diyende var ama varsayımlara göre gidip de birkaç bin TL vermek istemedim. Eğer bütçen varsa ve kafam rahat olsun diyorsan öde geç ama bütçen kısıtlıysa biraz daha araştır ona göre hareket et.

Benim şirketi 4/6/24'de kapatmışlar zaten sanırım hiçbir şey ödemiyorum. Para istemelerinin nedeni ise beyanname vermememmiş başta da vermediğimden dissolved diyor companies House.

Benim şirketi 4/6/24'de kapatmışlar zaten sanırım hiçbir şey ödemiyorum. Para istemelerinin nedeni ise beyanname vermememmiş başta da vermediğimden dissolved diyor companies House.
hocam merhaba , hiçbir ödeme yapmamanıza rağmen kendi kendine mi kapandı şirket? Herhangi bir ödeme yaptınız mı yapmadıysanız size bir sıkıntı çıkardı mı cevap verebilirsen çok sevinirim

Hocam benim şirketim de kendisi kapatılmış dissolved gözüküyor, companieshouse a da sordum kapatılmıl bir şey yapmanız gerekmiyor dediler. Ama hiç beyanname vs vermediğim için bir ceza yansımış mıdır onu anlayamadım nasıl öğrenicez? İngiltereye gitme durumum var orda bir sorun çıkar mı acaba?

hocam merhaba , hiçbir ödeme yapmamanıza rağmen kendi kendine mi kapandı şirket? Herhangi bir ödeme yaptınız mı yapmadıysanız size bir sıkıntı çıkardı mı cevap verebilirsen çok sevinirim
Öğrenebildiniz mi hocam süreci?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı