Ingiltere'den MSI Stealth GF75 9SD almak

matadorpaco

Hectopat
Yer
Ingiltere
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Değmez.

Şu anki gümrük vergilendirme sisteminde, o bilgisayarı oradan almakla buradan almak arasında pek bir fark kalmadı malesef. Hatta fiyatından dolayı geri bile gönderilebilir.

Yurt dışındaymışsınız, İngilizce Q klavyeli daha iyi opsiyonlar vardır o fiyata bence.

Gayet mantıklı bir seçim yalnız bataryası için havaalanında sorun çıkartabilirler. İç hatlarda laptop bataryasını havaalanında bıraktırmışlardı.
Yurt dışı uçuşlarda öyle bir sıkıntı yaşamadım. Teşekkür ederim.
Değmez.

Şu anki gümrük vergilendirme sisteminde, o bilgisayarı oradan almakla buradan almak arasında pek bir fark kalmadı malesef. Hatta fiyatından dolayı geri bile gönderilebilir.

Yurt dışındaymışsınız, İngilizce Q klavyeli daha iyi opsiyonlar vardır o fiyata bence.
Arkadaşım sen galiba konuya yazılan cevapları okumadan yazmışsın. En iyisi senin için tekrar edeyim, ben şuan Ingiltere' deyim, bilgisayarı buradan satın alıp kendim getireceğim. Yani Türkiye' den internetten satın alıp kargo yaptırıp gümrükle alakalı bir işlem yaptırmayacağım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı