İngiltere'den neler getirtilebilir?

qveraa

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, bir tanıdığım şu anda İngiltere'de. Hazır orada iken bir şeyler aldırayım diyorum. Çok pahalı olmayacak şekilde neler aldırmak mantıklı olur?

RAM ve Ekran kartları fahiş fiyatlara satılırken mantıklı olur. Onun haricinde yurt dışı bir iphone'u burada satmanız kolay olur.

RAM ve Ekran kartları fahiş fiyatlara satılırken mantıklı olur. Onun haricinde yurt dışı bir iphone'u burada satmanız kolay olur.
Hocam çok pahalı ürün aldıramam şu anda iPhone a yinede baktım ama yine diğer yurtdışı iPhoneların biraz üstünde fiyatlar ama ekran kartına bir bakayım

Hocam çok pahalı ürün aldıramam şu anda IPhone'a yine de baktım ama yine diğer yurt dışı IPhone'ların biraz üstünde fiyatlar ama ekran kartına bir bakayım
Biraz ticari gözle baktım doğrusu Vergi yükü bindirilmiş ürünleri yurt dışından getirtmek daha mantıklı işin alternatif yanıyla bakarsak vergi kaçakçılığı gibi oluyor :D

Türkiye'de ürünleri olmayan giyim markaları, İngiltere giyim konusunda Fransa-İtalya kadar olmasa da kaliteli ürünleri var yine. Barbour, Community Clothing, Peregrine Clothing, outdoor için Finisterre.

Olmazsa olmaz bence earl grey ve diğer çaylar olabilir, maalesef Türkiye'deki çoğu markanın çayı vasat olduğundan İngiltere gerçek çay konusunda altın madeni. Zengin bisküvi reyonları da var, çayın yanında onlar da şaşmaz.

Bunların dışında klasik buzdolabı magneti, souvenir dükkanlarından hatıralık eşyalar falan olabilir. Antikacılar pazarları olur bol bol, oradan beğendiğiniz herhangi bir eşya varsa tanıdığınız ucuz şeyler bulabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı