Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 4 18 Kasım 2023 #1 16 yaşındayım. Kartı aldım 13+ kullanabilirmiş. İninal uygulamasından hesap açmaya kalktığımda veli izni istiyor. Nasıl açabilirim?
16 yaşındayım. Kartı aldım 13+ kullanabilirmiş. İninal uygulamasından hesap açmaya kalktığımda veli izni istiyor. Nasıl açabilirim?
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Veli iznini yaparak.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 4 18 Kasım 2023 #3 reeltirci dedi: Veli iznini yaparak. Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim ama uygulamayı yüklememi istiyor hesap da açmam gerekiyor da babam kullanmıyor başka yolu yok mu?
reeltirci dedi: Veli iznini yaparak. Genişletmek için tıkla... Hocam onu denedim ama uygulamayı yüklememi istiyor hesap da açmam gerekiyor da babam kullanmıyor başka yolu yok mu?
R reeltirci Picopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 297 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 Glarious0 dedi: Hocam onu denedim ama uygulamayı yüklememi istiyor hesap da açmam gerekiyor da babam kullanmıyor başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Anneniz ile yapabilirsiniz, o da olmazsa başka yolu yok. Yeni kanunlar gereği böyle olması gerekiyor.
Glarious0 dedi: Hocam onu denedim ama uygulamayı yüklememi istiyor hesap da açmam gerekiyor da babam kullanmıyor başka yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Anneniz ile yapabilirsiniz, o da olmazsa başka yolu yok. Yeni kanunlar gereği böyle olması gerekiyor.
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.893 Çözümler 4 18 Kasım 2023 #5 reeltirci dedi: Anneniz ile yapabilirsiniz, o da olmazsa başka yolu yok. Yeni kanunlar gereği böyle olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
reeltirci dedi: Anneniz ile yapabilirsiniz, o da olmazsa başka yolu yok. Yeni kanunlar gereği böyle olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.