İninal açılacak mı?

BrEfLst

Kilopat
Daha fazla  
İninal kartımın içinde 200 liraya yakın bir param kaldı ve o paranın orada boş boş durması beni rahatsız ediyor. Hiçbir zaman alamayacak mıyım yoksa destek falan açarsam verecekler mi?

İninal kartımın içinde 200 liraya yakın bir param kaldı ve o paranın orada boş boş durması beni rahatsız ediyor. Hiçbir zaman alamayacak mıyım yoksa destek falan açarsam verecekler mi?
Henüz belli değil. Açılır bence.

Açılana kadar o 200 lira enflasyona erir.

1k para vardı benim hesaptada nasıl iş bu?

Benimde 300 vardı ve yatırdığım gün harcayacaktım para yatırıldı ama akşamına harcammadı resmen dolandırıcılık direkt yatırılmaması lazımdı

Aşırı saçma benim de 600 liram vardı içerisinde aynı fikirdeyim yeter ki açılsın ne alırsam alayım kafasındayım. Oyunlara güzel indirimler geliyor kart kapalı. Bari böyle bir durum veya risk varsa bizi bilgilendirselerdi de parayı çekseydik.

Şaka gibi hala kapalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…