Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.945 Çözümler 40 Yer New York 8 Temmuz 2025 #21 TridentKng dedi: Hayır. Papara'da geçen anket geldi uygulamaya. Anketi çözüp sözleşmeyi onayladığınızda hesabınızdaki tüm kııstlar kalkıyordu. Bildirimler kısmına veya mailinize bakın. Ben Papara'yı kullanabiliyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam başlığa baktınız mı?
TridentKng dedi: Hayır. Papara'da geçen anket geldi uygulamaya. Anketi çözüp sözleşmeyi onayladığınızda hesabınızdaki tüm kııstlar kalkıyordu. Bildirimler kısmına veya mailinize bakın. Ben Papara'yı kullanabiliyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Hocam başlığa baktınız mı?
TridentKng Decipat Katılım 3 Mayıs 2025 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri intel arc b580-16gb ram-ryzen5 5600-512gb ssd-biostar b450mh anakart Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 8 Temmuz 2025 #22 Andy deufresne dedi: Hocam başlığa baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Aynı konunun Papara başlıklı olanı vardı. Onunla karıştırmışım.
Andy deufresne dedi: Hocam başlığa baktınız mı? Genişletmek için tıkla... Aynı konunun Papara başlıklı olanı vardı. Onunla karıştırmışım.