ininal almak için veli gerekir mi?

Furkipath

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ininal kart çıkartmak istiyorum ama 15 yaşındayım. Size birkaç soru sormak istiyorum.
1-Kartı Şok marketten çıkarırken velimizin yanında olması gerekiyor mu?
2- Steam için dolar hesabı mı gerekiyor?
3-Sanırım veli izni gerekiyormuş.
4-En fazla kaç para yükleyebiliyorum?

Hayır veli gerekmez. Yükleme sınırın uygulama içerisinde görebilirsin Plus üyelik ile limiti epey yükseltebiliyorsun diye biliyorum. Veli izni falan istemiyor gidiyorsun alıyorsun çıkıyorsun ayrıca dolar hesabı falan duymadım hiç zaten oyunu satın al dediğinde karttan TL karşılığı ne kadarsa o kadar eksilıyor. :D

Teşekkür ederim velim izin veriyor ama kendisi dışarı çıkamaz küçük kardeşim olduğu için zaten CS2 seçkin alacağım arada bir de oyun alırım belki bilgilendirmen için teşekkür ederim iyi Sosyaller

Arkadaşlar merhaba ininal Kart çıkartmak istiyorum ama 15 yaşındayım. Size birkaç soru sormak istiyorum.
1-kartı şok marketten çıkarırken velimizin yanında olması gerekiyor mu?
3-sanırım veli izni gerekiyormuş.
4-en fazla kaç para yükleyebiliyorum?

Alırken gerekmezde uygulamada yüksek miktarda işlem yapmak için veli izni alıyorsun almazsan onaysız hesap oluyor aylık 1250 TL harcama sınırın oluyor diye biliyorum ve dolar hesap gerekmez TL çekiyor.

Arkadaşlar merhaba ininal Kart çıkartmak istiyorum ama 15 yaşındayım. Size birkaç soru sormak istiyorum.

İninal en son kapalıydı açılmış mı ki?

Hocam ininal kapalı para yatırmayın içeride kalır.

Arkadaşlar merhaba ininal kart çıkartmak istiyorum ama 15 yaşındayım. Size birkaç soru sormak istiyorum.
1-Kartı Şok marketten çıkarırken velimizin yanında olması gerekiyor mu?
3-Sanırım veli izni gerekiyormuş.
4-En fazla kaç para yükleyebiliyorum?
İninal yerine Papara kart al, ininal kapalı şu an.
Uygulamadan kart isteyebilir veya D&R mağazalarından alabilirsin. Kart ücreti 20 TL ama uygulamaya kaydedince 20 TL'yi geri veriyor Hesap onayı gerekirse de izin işini evden çıkmadan halledebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı