İninal alsam ailemin haberi olur mu?

İninal'e T.C. kimlik numarası verince ailemin bir şekilde haberi olur mu ininal kullandığımdan?
Kaç yaşındasın ki ailen ininal almana kızsın? Yaş sınırının üstünde olduğunu söylersen sorun olmaz ve böyle paranı daha güvenli tuttuğunu falan söyle.
Olmaz, ama telefon numarası için ailenizinkini girecekseniz kod gidecektir. Ayrıca ailenizin gözetimi dışında kart açmanızı-kullanmanızı tavsiye etmem.
Banka kartı değil ki? Bir sorun olmaz.

İninal'e T.C. Kimlik numarası verince ailemin bir şekilde haberi olur mu ininal kullandığımdan?

Yıllar önce ininal almıştım annem bir peynir filan almaya göndermişti bende hazır fırsat diyerek almıştım ilk biraz kızmışlardı sonra azıcık 3 TL yükleyeceğim demiştim sonra onla bir şey alınmaz deyip 10 TL yüklemiştim sonrada devamı geldi zaten. Merak etme çok takıntılı değillerse sen aldıktan sonra çok kızmazlar. Önerim ininal yerine Papara ve Paycell alman. Ticaretle filan hiç işin yoksa Paycell gayet ideal. Son olarak haberleri olmaz T.C.'yi girmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…