İninal alsam ailemin haberi olur mu?

Benim babam benim bir arkadaşım ininalden hapiste diyor telefon alırken bile koskoca Redmi 10s aldıtmıyor omix X500 diye saçma salak telefon aldırtıyor benim niye Gaming babam olmadı ki ya bir de diyor ki sen hiçbir şeyyi beğenmiyorsun e bir zahmet en iyilerinden birisi olsun be.

Hocam e-devlette ya da başka bir yerde gözükmez değil mi? Emin olamadım.
Troll'sün heralde? 16 yaşında birisinin bir kart yüzünden ailesinden korkması ve azar işitmesi bana saçma geldi. 16 yaşında birisine de çocuk gibi kartına el koyamayacaklarına göre endişelenecek bir durum yok. 16 yaşında banka kartı açtırabiliyorsun.

Hocam e-Devlet'te ya da başka bir yerde gözükmez değil mi? Emin olamadım.

Bu kadar korkak olmamalısın. Gidip sadece para verip alıyorsun isim bile sormuyorlar adeta. e-Devlet'ini nereden bulup İninal Kart aldı diye ailene mesaj yollasınlar?

Hem Papara uygulamasını yükleyip sipariş et para kesintisi yapmıyor.

Papara diyen arkadaşlar, konu sahibi ailemin haberi olmasın diyor, Papara kartı teslim alırken adamlar neredeyse kimlikteki tüm bilgilerinizi alıyor, ailesi fark etmiyecekmi sanıyorsunuz?

Troll konu arkadaşlar tartışma başlatmaya gerek yok. Ailesinin inanılmaz gerici olması lazım. Şurada alacağı banka kartı bile değil, 10 yaşında çocuklar kullanıyor bu kartı. 16 yaşında birisine bir ailenin bu karttan aldı diye kızması mümkün bile değildir.

İninal yerine Papara kullan, ve sorunun cevabı kartı cüzdanında vs görmedikçe haberleri olmaz.

Ya senin ailen öyle değil diye tüm insanlar hakkında nasıl bu şekilde yorum yapabiliyorsun ki? Herşeyi takip ediyorlar, arkadaşlarımla fimle gitmeme bile izin verilmiyor. Seni ilgilendirmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…