İninal Amazon alışverişinde Euro mu TL mi seçilmeli?

Unknown Human

Megapat
Yer
Bursa - İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Şuan amazon.de'den Asus RX 460 2 GB siparişi verdim. Henüz kartımdan para çekilmedi. Amazon kur çeviriciyi seçersem, 371 TL ödemem gerekecek. Öte yandan Euro seçince 88.16 Euro gibi bir değer ödeyeceğim. 88.16 Euro şuan ki kurda 349.016157 Türk Lirası yapıyor. Ininal müşteri hizmetlerini aradım ve %7 komisyon alınır dediler. Bu 350 TL'nin %7'si mi yoksa Euro kurunun üzerine mi %7 eklenecek. Yani atıyorum 1 Euro=4 TL olsun Ininal ile alışverişte 4.07 olarak mı alınır? Müşteri hizmetlerinden net bir cevap alamadığım için aklıma buraya yazmak geldi. Bu konuda bilgili kişilerin görüşlerini bekliyorum. Herkese iyi sosyaller.

@erayaman2 daha önceki konularda gördüm seni. Kısaca anlatabilir misin nasıl alışveriş yaptığını?

İninalin eklediği kur ücreti %7 doğrudur. Yüzde şöyle hesaplanır diyelim ki 100€ luk bir ürün alacaksınız 100.7/100=7+100=107€ ödersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…