İninal benzeri kart önerisi

Lord345

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF Gaming A15 FA507NVR

NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 Laptop GPU 8GB GDDR6
Meslek
Öğrenci (Mezun)
Öncelikle herkese iyi günler dilerim, bu konu hakkında bilgiye sahip olanların desteğine ihtiyacım var. Şöyle açıklayayım: İnternetten alışveriş yapabileceğim ve ailemin ruhunun duymayacağı bir karta ihtiyacım var. Yaklaşık birkaç hafta önce 18'ime girdim, bu konuda bir problem yok ancak ailem internetten oyun harcaması yapmama karşı çok katı olduklarından dolayı mevcut kartımı sürekli denetliyorlar ve bu durumdan çok sıkılmaya başladım. Önceden ininal Kart ile halledebiliyordum ancak ininalın mevcut durumunu biliyorsunuz. İşin hikayesi böyle, anlayacağınız ininal Kart gibi rahatça kullanabileceğim bir karta ihtiyacım var. Bir öneriniz var mı?

Paycell al geç.

Paycell, şok larda satılıyor. Ayrıca birkaç ay boyunca epic games ve steamde 500 tl alışverişe 100, 1000 tl ve üzeri alışverişe 200 tl hediye veriyor. Ayrıca Turkcelliyseniz daha fazla kampanyalardan da yararlanabilirsiniz.

Ayrıca nerden harcadığın farketmez 400 harcarsan 50 veriyor.

Öneriniz için Teşekkürler inceleyeceğim.

Merhaba Paycell'e giriş yaptım ve biraz inceledim gerçekten işimi görür gibi duruyor ancak onay için NFC istiyor. Benim cihazımdada NFC özelliği mevcut değil yani kullanamaz mıyım?

Bende yüklü paycell ama hiç istemedi nfc, hangi işlemde nfc istedi sizden? Ben marketten para yatırıyorum karta hiç istemedi nfc benden.

Bende yüklü paycell ama hiç istemedi nfc, hangi işlemde nfc istedi sizden?
Hesabı onaylamak için istedi. Hesabı onaylamadanda sanal alışveriş yapılmıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…