A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #1 Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor.
Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor.
Çözüm GAREİS 23 Nisan 2024 Ahmet12421 dedi: Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı durum bende de var hiç para çekmiyor.
Ahmet12421 dedi: Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı durum bende de var hiç para çekmiyor.
GAREİS Hectopat Katılım 1 Kasım 2021 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #2 Ahmet12421 dedi: Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı durum bende de var hiç para çekmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Ahmet12421 dedi: Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor. Genişletmek için tıkla... Hayır. Aynı durum bende de var hiç para çekmiyor.
Bold Pilot Kilopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 4.440 Çözümler 36 Yer Bişkek/Kırgızistan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Nisan 2024 #3 Kullanmıyorsan sil kartını. Artı 0 Eksi
Yeager_san Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.167 Makaleler 8 Çözümler 60 Yer Paradis 23 Nisan 2024 #4 Çekmiyor boşta birikiyor sonraki para yatırmanızda toplam ücreti yatırdığınız paradan kesiyor. Artı 0 Eksi
AlexFergusonHayranı Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 1.894 Çözümler 12 Yer Malatya 23 Nisan 2024 #5 Çekmiyor ama sonraki para yatırışınızda o parayı çekiyor. Artı 0 Eksi
Rynoma Decapat Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 183 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #6 Ahmet12421 dedi: Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor. Genişletmek için tıkla... İçinde aylık miktar birikiyor atıyorum 10 ay ödemedim aylık 2 TL kesiyor ve ben 40 TL yatırdığımda 20 TL mi alıyor size tavsiyem kartı kapatın boşu boşuna para yemesin. Artı 0 Eksi
Ahmet12421 dedi: Arkadaşlar bende ininal sanal kart var ve bazı arkadaşlarımın dediğine göre kart her ay 2TL para kesiyormuş. Benim sanal kartım var, ama içinde hiçbir şekilde para bulunmuyor. Bu 2TL birikip bana borç olarak döner mi? Kart 1 yıldan fazla süredir duruyor. Genişletmek için tıkla... İçinde aylık miktar birikiyor atıyorum 10 ay ödemedim aylık 2 TL kesiyor ve ben 40 TL yatırdığımda 20 TL mi alıyor size tavsiyem kartı kapatın boşu boşuna para yemesin.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.000 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #7 Artık aylık 2 TL kesmiyor o devir bitti. ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com Artı 0 Eksi
Artık aylık 2 TL kesmiyor o devir bitti. ininal Kart ve Kullanım Ücretleri ininal Kart satışı ve kart ücretlerini hemen öğrenin. ininal Kart'a tek seferlik sadece 10 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz. www.ininal.com
KS KS A Ahmet12421 Decapat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 908 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #8 Yeager_san dedi: Çekmiyor boşta birikiyor sonraki para yatırmanızda toplam ücreti yatırdığınız paradan kesiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi
Yeager_san dedi: Çekmiyor boşta birikiyor sonraki para yatırmanızda toplam ücreti yatırdığınız paradan kesiyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.