Ekrem_Abi Decapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 185 Çözümler 1 24 Ekim 2021 #11 unlokidmurat dedi: İninal Davet'den bahsediyorsanız hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır ininal adı altında yapılan dolandırıcılıktan bahsediyorum.
unlokidmurat dedi: İninal Davet'den bahsediyorsanız hayır olmaz. Genişletmek için tıkla... Hayır ininal adı altında yapılan dolandırıcılıktan bahsediyorum.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2021 #12 Ekrem_Abi dedi: Hayır ininal adı altında yapılan dolandırıcılıktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Discord sunucusu değil mi bahsettiğiniz, ben ondan bahsediyorum. Kısmen dolandırıcılığa girmiyor, insanların parasını almıyor, zamanını alıyor.
Ekrem_Abi dedi: Hayır ininal adı altında yapılan dolandırıcılıktan bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Discord sunucusu değil mi bahsettiğiniz, ben ondan bahsediyorum. Kısmen dolandırıcılığa girmiyor, insanların parasını almıyor, zamanını alıyor.