OğuzhanŞENER Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Kimlik numarasını onaylarken T.C.'mi yanlış girdim ve 5 hakkım doldu. Bu hak sınırsız mı doldu yoksa 1 2 gün sonra yenilenir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2021
Kimlik numarasını onaylarken T.C.'mi yanlış girdim ve 5 hakkım doldu. Bu hak sınırsız mı doldu yoksa 1 2 gün sonra yenilenir mi?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 28 Nisan 2021 #2 5 kere mi yanlış girdiniz? Eğer dolduysa yenileneceğini düşünmüyorum.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Nisan 2021 #3 OğuzhanŞENER dedi: Kimlik numarasını onaylarken T.C.'mi yanlış girdim ve 5 hakkım doldu. Bu hak sınırsız mı doldu yoksa 1 2 gün sonra yenilenir mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisi ile görüşmen gerek muhtemelen bir daha deneme hakkın olmucak. Tabi telefonu açarlarsa :/
OğuzhanŞENER dedi: Kimlik numarasını onaylarken T.C.'mi yanlış girdim ve 5 hakkım doldu. Bu hak sınırsız mı doldu yoksa 1 2 gün sonra yenilenir mi? Genişletmek için tıkla... Müşteri temsilcisi ile görüşmen gerek muhtemelen bir daha deneme hakkın olmucak. Tabi telefonu açarlarsa :/
KaysRekt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 1.038 Çözümler 1 Yer MacLaren's Pub Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #4 Boş ver Papara Black kart al hocam. Yorma kendini.
UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 28 Nisan 2021 #5 KaysRekt dedi: Boş ver Papara Black kart al hocam. Yorma kendini. Genişletmek için tıkla... Hocam Lıte ile Black arasında fark varmı bende almayı düşünüyorumda.
KaysRekt dedi: Boş ver Papara Black kart al hocam. Yorma kendini. Genişletmek için tıkla... Hocam Lıte ile Black arasında fark varmı bende almayı düşünüyorumda.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #6 KaysRekt dedi: Boş ver Papara Black kart al hocam. Yorma kendini. Genişletmek için tıkla... Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Edit: Paypal diyecektim. Son düzenleme: 28 Nisan 2021
KaysRekt dedi: Boş ver Papara Black kart al hocam. Yorma kendini. Genişletmek için tıkla... Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Edit: Paypal diyecektim.
aydos Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.745 Makaleler 1 Çözümler 14 28 Nisan 2021 #7 UgurDur dedi: Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Karıştırdınız hocam Papara değil. Yasaklanan PayPal.
UgurDur dedi: Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Karıştırdınız hocam Papara değil. Yasaklanan PayPal.
aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 28 Nisan 2021 #8 UgurDur dedi: Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Yoo kullanıcıları var. PayPal yasak.
UgurDur dedi: Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... Yoo kullanıcıları var. PayPal yasak.
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 28 Nisan 2021 #9 UgurDur dedi: Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... PayPal olmasın o? Papara kullanıyorum şu an, işlemler geçekleşiyor en azından. Borsacılıktan bahsetmiyorum, borsa işlemleri hakkında fikrim yok.
UgurDur dedi: Papara Türkiye'de yasak değil miydi? Genişletmek için tıkla... PayPal olmasın o? Papara kullanıyorum şu an, işlemler geçekleşiyor en azından. Borsacılıktan bahsetmiyorum, borsa işlemleri hakkında fikrim yok.
UgurDur Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 743 Çözümler 12 Yer Technopat Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Nisan 2021 #10 aydos dedi: Karıştırdınız hocam Papara değil. Yasaklanan PayPal. Genişletmek için tıkla... aykut_uçyiyenoğlu dedi: Yoo kullanıcıları var. PayPal yasak. Genişletmek için tıkla... Doğru ya karıştırdım. Teşekkürler.
aydos dedi: Karıştırdınız hocam Papara değil. Yasaklanan PayPal. Genişletmek için tıkla... aykut_uçyiyenoğlu dedi: Yoo kullanıcıları var. PayPal yasak. Genişletmek için tıkla... Doğru ya karıştırdım. Teşekkürler.