İninal EFT para gelmedi

Yarst

Kilopat
Yer
Kaer Morhen
Daha fazla  
Meslek
Witcher
Annem benim ininalıma EFT'den para göndermişti. Ben IBAN'ı da ziraat olarak seçmiştim o IBAN'la yapmıştım ve 1 30 saate yakın oldu gelmedi hala.

Annem benim ininalıma EFT'den para göndermişti. Ben IBAN'ı da ziraat olarak seçmiştim o IBAN'la yapmıştım ve 1 30 saate yakın oldu gelmedi hala.
Hemen gelmez 5'e kadar gelmediyse o gün beklemeyin hiç ama merak etmeyin paranız yok olmaz en kötü geri iade ederler.

Müşteri hizmetlerini arayıp paranızı geri isteyin. Sistemde gözükür zaten.

Açıklama kısmına kartınızın barkot numarasını girmeniz gerekiyor. Eğer girmediyseniz korkmayın birkaç güne ininal size o parayı geri gönderiyor. Saat 16:00'a kadar gelmesi gerekiyor.

Dostum olmadıysa açıklama kısmına barkod kodu, ad yerine ininal aş falandı. Bir bakarsın iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…