yusuf soylu Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 1.871 Yer kendiside bilmiyor Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #11 Dostum ininal kulanıcısıyım ve her para yatırışımda kesintiden bıktım.
S suskunkedi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 23 Şubat 2021 #12 yuvacıklı dedi: İninal en iyisi. Genişletmek için tıkla... Önce 2 TL kullanım ücreti ver sonra yorum yap.
yuvacıklı dedi: İninal en iyisi. Genişletmek için tıkla... Önce 2 TL kullanım ücreti ver sonra yorum yap.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 23 Şubat 2021 #13 Profesör01 dedi: Çıkar göster hem ininal hem Papara kullandım ininal her şeye 2 TL kesiyor 1 kere kestiği için alacağım ürünü 1 TL yüzünden alamadım. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben de İninal kullanıyorum fakat her şeye 2 TL kestiğini görmedim. Bir tek aylık kullanım için 2 TL kesiyor, o kadar.
Profesör01 dedi: Çıkar göster hem ininal hem Papara kullandım ininal her şeye 2 TL kesiyor 1 kere kestiği için alacağım ürünü 1 TL yüzünden alamadım. Genişletmek için tıkla... Şu anda ben de İninal kullanıyorum fakat her şeye 2 TL kestiğini görmedim. Bir tek aylık kullanım için 2 TL kesiyor, o kadar.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 23 Şubat 2021 #14 Ciusance dedi: Dostum ben "Papara kötü" veya "ininal iyi" diye bir şey dedim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam demedinde ininalı savunmuş gibi bir halin vardı. IDenizI dedi: Şu an da bende ininal kullanıyorum fakat her şeye 2 TL kestiğini görmedim. Bir tek aylık kullanım için 2 TL kesiyor o kadar. Genişletmek için tıkla... Bunu 2-3 ayda bir şey alan birine sor bazen çok acımasız olduğu için sorun yaşıyorsun.
Ciusance dedi: Dostum ben "Papara kötü" veya "ininal iyi" diye bir şey dedim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam demedinde ininalı savunmuş gibi bir halin vardı. IDenizI dedi: Şu an da bende ininal kullanıyorum fakat her şeye 2 TL kestiğini görmedim. Bir tek aylık kullanım için 2 TL kesiyor o kadar. Genişletmek için tıkla... Bunu 2-3 ayda bir şey alan birine sor bazen çok acımasız olduğu için sorun yaşıyorsun.
IDenizI Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC öğrenmekle meşgul 23 Şubat 2021 #15 yusuf soylu dedi: Dostum ininal kulanıcısıyım ve her para yatırışımda kesintiden bıktım. Genişletmek için tıkla... Ben Pratik-İşlem üzerinden yatırıyorum, para kesmiyor.
yusuf soylu dedi: Dostum ininal kulanıcısıyım ve her para yatırışımda kesintiden bıktım. Genişletmek için tıkla... Ben Pratik-İşlem üzerinden yatırıyorum, para kesmiyor.
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 23 Şubat 2021 #16 yusuf soylu dedi: Dostum ininal kulanıcısıyım ve her para yatırışımda kesintiden bıktım. Genişletmek için tıkla... Evet bir de sürekli yüklerken para kesmesi.
yusuf soylu dedi: Dostum ininal kulanıcısıyım ve her para yatırışımda kesintiden bıktım. Genişletmek için tıkla... Evet bir de sürekli yüklerken para kesmesi.
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 23 Şubat 2021 #17 Allah'ım çıldırıyorum. Konu başlığı: İninal güvenli mi? Konuya atılan mesajlar: ''MoRuQ eVEt AmA pApaRA DaHa iYi'' , ''İniNaL hEr Ay 2Tl KeSiyor qWe''
Allah'ım çıldırıyorum. Konu başlığı: İninal güvenli mi? Konuya atılan mesajlar: ''MoRuQ eVEt AmA pApaRA DaHa iYi'' , ''İniNaL hEr Ay 2Tl KeSiyor qWe''
Profesör01 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 23 Şubat 2021 #18 Ciusance dedi: Allah'ım çıldırıyorum. Konu başlığı: İninal güvenli mi? Konuya atılan mesajlar: "moruq evet ama Papara daha iyi", "ininal her ay 2TL kesiyor qwe" Genişletmek için tıkla... Dostum hoşnut değilsen gidebilirsin.
Ciusance dedi: Allah'ım çıldırıyorum. Konu başlığı: İninal güvenli mi? Konuya atılan mesajlar: "moruq evet ama Papara daha iyi", "ininal her ay 2TL kesiyor qwe" Genişletmek için tıkla... Dostum hoşnut değilsen gidebilirsin.
egemennulldreinull Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 1.168 Makaleler 6 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2021 #19 Ciusance dedi: Güvenilir. Yahu bi' bitmediniz ha. Genişletmek için tıkla... Taraf tutmak gibi bir amacımız yok ama arkadaş doğru söylüyor, Papara daha iyi.
Ciusance dedi: Güvenilir. Yahu bi' bitmediniz ha. Genişletmek için tıkla... Taraf tutmak gibi bir amacımız yok ama arkadaş doğru söylüyor, Papara daha iyi.
noclip Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 2.765 Çözümler 7 23 Şubat 2021 #20 Arkadaşlar size hangi kart en iyisi diye sormamış birazcık boş konuşmayın. Ve evet, İninal güvenli.