İninal Harici Alternatif Kart Önerisi

Büyük bir hata yapıp kimliğimdeki tarihi kafadan attığım için hesap gitti. 1-2 aydır girmiyordum sadece.
Şifreyi değiştiremiyorum ve zaten yeni bir karta geçmem gerekiyordu.
Yaş 15 ona göre bir tavsiye verirseniz memnun olurum ah Spotify ah senin premiumunu alacağım diye ne hallere düştüm.
Yükleme esnasında para kesmeyen bir kart olursa sevinirim.

15 yaşındaysanız banka hesaplarına yönelin İş Bankası'nın İlk İmza hesabı iyi bir alternatif, para yüklerken veya çekerken ücret kesmez. Garanti Bankası hesabı açtırabilirsiniz para yüklerken ve çekerken ücret kesiliyormu bilmiyorum ve belirtmiş olayım bu hesapları açtırmak için veliniz ile şubeye gitmeniz gerekmekte çok uzun işlemler değil, yaklaşık 1 hafta içerisinde kartınız şubeye gelir veliniz ile gidip alırsınız.

Bir büyüğünden kendi adına kart çıkarmasını rica edip onu kullanabilirsin. 18 olduğunda da iptal eder. Böyle firmalar sayesinde tabiri caizse sürünüyor gençlik.
Babama GTX 1050 Ti laptop alma diye yalvardım adam mağazada var diye aldı ellemeden olmazmış sanki karpuz.
Her yerde geçerli midir ?
Papara önerilmişti.
Aynı soruyu soruyorum.
Sanal kart bile olabilir sadece Rage attırmasın bana yeter. Rahatsız ettiysem affola.

Son düzenleyen: Moderatör:
Encard 18 yaş ve üzeridir ancak benim yazdıklarıma bakabilirsiniz sizin için çok iyi olacaktır.

ByNoGame adlı kartı öneriyorum. Para çekme, aylık limit olmaması, ayda bir kullanım ücreti almaması gibi özellikleri var. Gelmesini 2 hafta bekleyerek kişiselleştirilmiş olanı alın. Kişiselleştirilmiş olanda aylık limit yok. ByNoGame Kart

Hocam kartı büyük meblağlar için değil de maksimum 100 lira civarı oyundur, ufak parçalardır, vb. ürünler için düşünmüştüm. Elinizde zaten cihaz varsa bu saatten sonra yapabileceğiniz bir şey yok sanırım. Bankalar 18 yaş altı kişilere kart veriyor mu bilgim yok. Veriyorlar ise veliniz ile gidip alabilirsiniz, arkadaşların dediği gibi. Vermiyorlar ise 18 yaşından büyük bir tanıdığınızdan rica edin, vadesiz hesap açıp kart talep etsin. Hesap işletim ücreti olmadığından da emin olun yeter. İstediğiniz gibi yükleyip kullanırsınız. Normal koşullarda 15 yaşında birinin ulaşabileceği limitleri yok.

ByNoGame kullanarak Spotify alabilirmiyim veya Netflix cidden sinir bozucu İphone da şarkı indirmek o yüzden alıyorum ve iyi olduğu kartımın kapandığını fark etmem kulaklık parası gidiyordu az daha .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…