DuckHundur Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2025 #11 804177 dedi: Hesap onaylı değilse neredeyse her şeyi engelliyorlar hocam maalesef. Siz yine de bir deneyin, değişmiş olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Veli onayim var, genç ininal gözüküyor o halde bile para cekemezmiyim?
804177 dedi: Hesap onaylı değilse neredeyse her şeyi engelliyorlar hocam maalesef. Siz yine de bir deneyin, değişmiş olabilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Veli onayim var, genç ininal gözüküyor o halde bile para cekemezmiyim?
yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2025 #12 DuckHundur dedi: Veli onayim var, genç ininal gözüküyor o halde bile para cekemezmiyim? Genişletmek için tıkla... parayı cekebildinizmi ?
DuckHundur dedi: Veli onayim var, genç ininal gözüküyor o halde bile para cekemezmiyim? Genişletmek için tıkla... parayı cekebildinizmi ?
DuckHundur Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #13 yuks3l dedi: parayı cekebildinizmi ? Genişletmek için tıkla... Denemedim daha maalesef. Yarın denemeyi dusunuyorum yuks3l dedi: parayı cekebildinizmi ? Genişletmek için tıkla... Denedim cekilmiyor, bankanız onay vermiyor diyor ne yapacağım bilmiyorum Son düzenleme: 18 Şubat 2025
yuks3l dedi: parayı cekebildinizmi ? Genişletmek için tıkla... Denemedim daha maalesef. Yarın denemeyi dusunuyorum yuks3l dedi: parayı cekebildinizmi ? Genişletmek için tıkla... Denedim cekilmiyor, bankanız onay vermiyor diyor ne yapacağım bilmiyorum
Ayberk0212 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #14 Eğer. DuckHundur dedi: Denemedim daha maalesef. Yarın denemeyi dusunuyorum. Denedim cekilmiyor, bankanız onay vermiyor diyor ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bir oyuna para yatıracaksanız ininalin kendi kod alma yeri var orada kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
Eğer. DuckHundur dedi: Denemedim daha maalesef. Yarın denemeyi dusunuyorum. Denedim cekilmiyor, bankanız onay vermiyor diyor ne yapacağım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eğer bir oyuna para yatıracaksanız ininalin kendi kod alma yeri var orada kullanabiliyorsunuz diye biliyorum.
DuckHundur Decapat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #15 Ayberk0212 dedi: Eğer. Eğer bir oyuna para yatıracaksanız ininalin kendi kod alma yeri var orada kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den oyun alabiliyor muyum?
Ayberk0212 dedi: Eğer. Eğer bir oyuna para yatıracaksanız ininalin kendi kod alma yeri var orada kullanabiliyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Peki Steam'den oyun alabiliyor muyum?
yuks3l Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #16 DuckHundur dedi: Peki Steam'den oyun alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsunda su an bütün herkesin kartı gecici süreliğine bloke edilmiş .ddddd
DuckHundur dedi: Peki Steam'den oyun alabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Alabiliyorsunda su an bütün herkesin kartı gecici süreliğine bloke edilmiş .ddddd