Arkadaşlarım bana Ininal kış hediyeleri diye bir sunucuya davet etti. Ben de girip birkaç kişiyi davet ettim ancak bu sunucu önceden Discord Nitro da "veriyormuş". Emin olamadım bazı şikayetler de gördüm. Sizce bu sunucu gerçek midir?
Arkadaşlarım bana ininal kış hediyeleri diye bir sunucuya davet etti. Ben de girip birkaç kişiyi davet ettim ancak bu sunucu önceden Discord Nitro'da "veriyormuş". Emin olamadım bazı şikayetler de gördüm. Sizce bu sunucu gerçek midir?
Muhtemelen değil sunucuya traction sağlamak için böyle uyduruk şeyler yapıyorlar daha sonra da ismini falan değiştirip farklı bir sunucu yaparlar, Instagram'da da oluyor ya çekiliş hesapları diye sonra bir bakıyorsun mizah sayfasına dönüşmüş aynı mantık neden yapıyorlar anlamıyorum ama bence öyle.
Hayır be hocam. İlginç değil mi? Adama 5 davet veriyorsun adam sana dolarlık nitro veriyor. Benim arkadaş yaptı hesabını çaldılar nasıl çaldılar bilemiyorum.
Hayır be hocam. İlginç değil mi? Adama 5 davet veriyorsun adam sana dolarlık Nitro veriyor. Benim arkadaş yaptı hesabını çaldılar nasıl çaldılar bilemiyorum.