H hollowknight44 Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #1 E-posta ile ininal hesabımı kapatmak istediğimi belirttim ve kimlik kartımın ön yüzü ile telefon numaramı göndermemi istediler. Göndermeli miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2022
E-posta ile ininal hesabımı kapatmak istediğimi belirttim ve kimlik kartımın ön yüzü ile telefon numaramı göndermemi istediler. Göndermeli miyim?
İşsizEnes Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 495 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #2 Gönderin.
H hsn6333 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2022 #3 hollowknight44 dedi: E-posta ile ininal hesabımı kapatmak istediğimi belirttim ve kimlik kartımın ön yüzü ile telefon numaramı göndermemi istediler. Göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... İstedikleri şeyleri gönderince 12 saat içinde arıyorlar o aramaya cevap vermeniz gerek vermezseniz kapanmıyor.
hollowknight44 dedi: E-posta ile ininal hesabımı kapatmak istediğimi belirttim ve kimlik kartımın ön yüzü ile telefon numaramı göndermemi istediler. Göndermeli miyim? Genişletmek için tıkla... İstedikleri şeyleri gönderince 12 saat içinde arıyorlar o aramaya cevap vermeniz gerek vermezseniz kapanmıyor.
H hollowknight44 Zeptopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #4 hsn6333 dedi: İstedikleri şeyleri gönderince 12 saat içinde arıyorlar o aramaya cevap vermeniz gerek vermezseniz kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, aradıklarında neler sordukları hakkında bilginiz var mı?
hsn6333 dedi: İstedikleri şeyleri gönderince 12 saat içinde arıyorlar o aramaya cevap vermeniz gerek vermezseniz kapanmıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, aradıklarında neler sordukları hakkında bilginiz var mı?
H hsn6333 Decapat Katılım 22 Temmuz 2022 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2022 #5 hollowknight44 dedi: Teşekkür ederim, aradıklarında neler sordukları hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Neden kapatmak istiyorsunuz vs. soruyorlar.
hollowknight44 dedi: Teşekkür ederim, aradıklarında neler sordukları hakkında bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Neden kapatmak istiyorsunuz vs. soruyorlar.