isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 2 Aralık 2016 #1 Arkadaşlar ben bir arkadaşa ininal yoluyla onun ininal hesabına para aktarmak istiyorum nasıl yaparım?
Arkadaşlar ben bir arkadaşa ininal yoluyla onun ininal hesabına para aktarmak istiyorum nasıl yaparım?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Aralık 2016 #2 İninal'ın mobil uygulaması ile yapılıyor diye biliyorum.
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Aralık 2016 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
isabela Kilopat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 967 Çözümler 1 2 Aralık 2016 #5 Teşekkür ederim fakat bunu bilgisayar üzerinden yapamaz mıyım?
Birisi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 2.501 Makaleler 11 Çözümler 2 Yer İstanbul 2 Aralık 2016 #6 Herhangi bir fikrim yok ancak bilgisayara herhangi bir Android emulatorü kurup onunla mobilden yapılacak işlemlerin aynısını yaparsanız aktarabilirsiniz. Bluestacks olabilir.
Herhangi bir fikrim yok ancak bilgisayara herhangi bir Android emulatorü kurup onunla mobilden yapılacak işlemlerin aynısını yaparsanız aktarabilirsiniz. Bluestacks olabilir.