Berat Yaman Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #1 Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi başka bir banka hesabına ininal de yüklü olan parayı havale çıkartabilir miyim?
Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi başka bir banka hesabına ininal de yüklü olan parayı havale çıkartabilir miyim?
Zeushanro Hectopat Katılım 11 Haziran 2014 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #2 Bildiğim kadarı ile çıkartamassınız .
martiadamvahit Kilopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 300 Yer Muğla, Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #3 Hayır ama havale yapacağınız parayı elle yüklersiniz. Ne de olsa ikisi de peşin durumlar.
Berat Yaman Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #4 martiadamvahit dedi: Hayır ama havale yapacağınız parayı elle yüklersiniz. Ne de olsa ikisi de peşin durumlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani elle yüklerim?
martiadamvahit dedi: Hayır ama havale yapacağınız parayı elle yüklersiniz. Ne de olsa ikisi de peşin durumlar. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani elle yüklerim?
martiadamvahit Kilopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 300 Yer Muğla, Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #5 Migros, PTT, Tansaş gibi yerlerden yani.
Berat Yaman Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #6 martiadamvahit dedi: Migros, PTT, Tansaş gibi yerlerden yani. Genişletmek için tıkla... Yok ama ben ininal de olan parayı başka bir hesaba havale yapmak istiyorum. Yaşım dan dolayı kredi kartım yok.
martiadamvahit dedi: Migros, PTT, Tansaş gibi yerlerden yani. Genişletmek için tıkla... Yok ama ben ininal de olan parayı başka bir hesaba havale yapmak istiyorum. Yaşım dan dolayı kredi kartım yok.
martiadamvahit Kilopat Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 300 Yer Muğla, Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #7 Pardon ben tam tersi anlamıştım. O konuda bilgiye sahip değilim. (Aklıma gelmiyor hiç bir yöntem.)
Berat Yaman Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2014 #8 martiadamvahit dedi: Pardon ben tam tersi anlamıştım. O konuda bilgiye sahip değilim. (Aklıma gelmiyor hiç bir yöntem.) Genişletmek için tıkla... Yapıcak birşey yok o zaman. Babamdan rica edeceğim.
martiadamvahit dedi: Pardon ben tam tersi anlamıştım. O konuda bilgiye sahip değilim. (Aklıma gelmiyor hiç bir yöntem.) Genişletmek için tıkla... Yapıcak birşey yok o zaman. Babamdan rica edeceğim.