masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 21 Ocak 2015 #1 Merhaba, ininal kart alacağım ve hepsiburada dan alışveriş yapmak istiyorum. Biraz araştırdım 3d secure olduğunu için geçmiyor diyenler var. İninal kart hepsiburada da geçiyorsa herhangi bir kısıtlama var mı ? www.hepsiburada.com: Sandisk Ultra Android microSDHC 32GB + SD Adapter + Memory Fiyatı www.hepsiburada.com: Addison ATR-101 35-103cm Taşıma Çantalı Tripod Fiyatı Bu iki ürünü almayı düşünüyorum. İninal kart ile alınabilir mi herhangi bir sorun olur mu ? Teşekkürler iyi akşamlar.
Merhaba, ininal kart alacağım ve hepsiburada dan alışveriş yapmak istiyorum. Biraz araştırdım 3d secure olduğunu için geçmiyor diyenler var. İninal kart hepsiburada da geçiyorsa herhangi bir kısıtlama var mı ? www.hepsiburada.com: Sandisk Ultra Android microSDHC 32GB + SD Adapter + Memory Fiyatı www.hepsiburada.com: Addison ATR-101 35-103cm Taşıma Çantalı Tripod Fiyatı Bu iki ürünü almayı düşünüyorum. İninal kart ile alınabilir mi herhangi bir sorun olur mu ? Teşekkürler iyi akşamlar.
SnowGhost Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 227 Makaleler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2015 #2 Elbette alabilirsin daha 5 gün önce alışveriş yaptım ayrıca 3d secure'de kullanabilirsin ininal ile birlikte.
Elbette alabilirsin daha 5 gün önce alışveriş yaptım ayrıca 3d secure'de kullanabilirsin ininal ile birlikte.
O Oğuzhan Altay Ziyaretçi 21 Ocak 2015 #3 İninal Kart ile HepsiBurada.Com'dan 5 adet alışveriş yaptım. Ayrıca 3D Secure'de kullanabilirsiniz.
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 22 Ocak 2015 #4 Vatan teknosa hızlıal n11 gibi yerlerde de ininal geçiyor mu ?
D Deli Baykuş Hectopat Katılım 29 Ekim 2013 Mesajlar 127 22 Ocak 2015 #5 Mastercard ibaresi gordugun heryerde rahatlikla kullanabilirsin. Buna yurtdisi siteleri de dahil. 3d secure ininal kartta calismakta suphen olmasin.
Mastercard ibaresi gordugun heryerde rahatlikla kullanabilirsin. Buna yurtdisi siteleri de dahil. 3d secure ininal kartta calismakta suphen olmasin.
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 26 Ocak 2015 #6 Şimdi ben ininal kart aldım ve siteden kayıt oldum tc no telefon falan ayarladım. Şimdi 3d secure için ek birşey ayarlamam gerekiyor mu ?
Şimdi ben ininal kart aldım ve siteden kayıt oldum tc no telefon falan ayarladım. Şimdi 3d secure için ek birşey ayarlamam gerekiyor mu ?
SnowGhost Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 227 Makaleler 4 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2015 #7 Hayır. Alışveriş yapacağınız zaman 3d Secure ile yapmak istiyorum'u seçersiniz direk yapabilirsiniz herhangi bir ayar gerektirmez.
Hayır. Alışveriş yapacağınız zaman 3d Secure ile yapmak istiyorum'u seçersiniz direk yapabilirsiniz herhangi bir ayar gerektirmez.
masterboy Kilopat Katılım 15 Temmuz 2013 Mesajlar 234 26 Ocak 2015 #8 Peki LCWaikiki den ürün alan var mı deneyen var mı lcwaikiki de geçiyor mu ? Teşekkürler iyi akşamlar
Peki LCWaikiki den ürün alan var mı deneyen var mı lcwaikiki de geçiyor mu ? Teşekkürler iyi akşamlar
M mussssa Hectopat Katılım 8 Aralık 2014 Mesajlar 61 26 Ocak 2015 #9 İninal kartını MasterCard gördüğün heryerde hem fiziksel hemde sanal olarak kullanabilirsin.