B Berk1903 Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 34 14 Ağustos 2019 #1 Merhabalar, ininal ile hepsiburada.com'dan alışveriş yapmaya çalıştığımda resimdeki sorunu yaşıyorum. Telefonuma SMS geliyor daha sonra alışverişi onaylıyorum ama böyle oluyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilirse sevinirim. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (3).png 53,2 KB · Görüntüleme: 82
Merhabalar, ininal ile hepsiburada.com'dan alışveriş yapmaya çalıştığımda resimdeki sorunu yaşıyorum. Telefonuma SMS geliyor daha sonra alışverişi onaylıyorum ama böyle oluyor. Çözümünü bilen yardımcı olabilirse sevinirim.
Barthélemy Hectopat Katılım 21 Ağustos 2016 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2019 #2 Limit var değil mi kartta. Kontrol ettiniz mi? Bilgileri de kontrol edin. En kötü yarın Müşteri Hizmetlerini arayın.
Limit var değil mi kartta. Kontrol ettiniz mi? Bilgileri de kontrol edin. En kötü yarın Müşteri Hizmetlerini arayın.
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 14 Ağustos 2019 #3 İninal ile hepsiburada'dan İninal almıştım, ilk seferinde hata vermişti ama bir gün sonra tekrar denedim sıkıntı çıkmadı.
İninal ile hepsiburada'dan İninal almıştım, ilk seferinde hata vermişti ama bir gün sonra tekrar denedim sıkıntı çıkmadı.
UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 14 Ağustos 2019 #4 Eğer ki eski İninal ile yapıyorsanız sorun yaşıyor olabilirsiniz.
B Berk1903 Hectopat Katılım 2 Haziran 2018 Mesajlar 34 15 Ağustos 2019 #5 Noixol dedi: İninal ile hepsiburada'dan İninal almıştım, ilk seferinde hata vermişti ama bir gün sonra tekrar denedim sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende 30 dakika sonra tekrar denedim ve düzeldi.
Noixol dedi: İninal ile hepsiburada'dan İninal almıştım, ilk seferinde hata vermişti ama bir gün sonra tekrar denedim sıkıntı çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Bende 30 dakika sonra tekrar denedim ve düzeldi.