İninal ile nerelerden alışveriş yapabilirim?

299884

Kilopat
Makaleler
1
İninal kart alırsam çeşitli internet sitelerinden [İncehesap, Hepsiburada, yazılımbudur vb. (yazılımbudur'dan Windows 10 OEM Key alacağım, ondan lazım)] ve Steam, Origin, Epic Games vb. platformlardan alışveriş yapabilir miyim?

Bir de İninal'a alternatif daha iyi bir kart öneriniz varsa onları da alabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Visa'nın geçerli olduğu her yerde alışveriş yaparsın. Bazı istisnalar olabilir, örneğin Paypal, vesaire.

Paycell, Papara, Tosla gibi kartları da deneyebilirsiniz. Papara hariç hepsine sahibim ve en çok beğendiklerimi sıralarsam:
1) Paycell
En sevdiğim ön ödemeli kart. Paycell puan, ödüller ve kampanyalar ile harika.
2) Tosla
Hiçbir kesinti yok. Harika.
3) İninal
Para kesmesinden dolayı sevmiyorum.

Encard öneririm. İninal'deki gibi kesinti yapmıyor aylık. Yükleme yapıp kartta biriktirirsin gerektiğinde de harcarsın. Banka kartı olduğu için kullanım alanı da geniş. Kesinti sorun değilse İninal'e devam et. Onunda kullanım alanı geniş.

İninal. Para kesiyor ama gerçekten başka benim bildiğim güvenilir bir kart yok. Banka kartını veya sanalı da kullanmak elvermiyor bilgiler yüzünden.
Al ininalı ver 5tl fazladan ama adam gibi güvenli şekilde alışverişini yap.
ben rus sitesinden bile alışveriş yaptım . Hepsiburada,trendyol da aynı şekilde yaptım. Güvenilir tabiii "satıcıya" odaklanın.

İninal'ın yüklemede kesinti yapmadığı bir takım yerler var diye biliyorum ama yanlış ta olabilir. Aklımda Paycell var kullanım alanı genişse ve işimi gorürse alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…