B BeratCatal Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 115 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar ininal kartla PlayStation plas alamıyorum sebebi nedir? Deniyorum kart bilgileri yanlış diyor. Ne yapabilirim?
Arkadaşlar ininal kartla PlayStation plas alamıyorum sebebi nedir? Deniyorum kart bilgileri yanlış diyor. Ne yapabilirim?
xCheesy99 Decipat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 3.572 Makaleler 2 Çözümler 8 Yer Sweet Home Alabama 18 Şubat 2021 #2 Kartında 10 liradan fazla olması lazım. Eğer olduğu halde yoksa Playstation Türkiye ile iletişime geçebilirsin.
Kartında 10 liradan fazla olması lazım. Eğer olduğu halde yoksa Playstation Türkiye ile iletişime geçebilirsin.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 18 Şubat 2021 #3 Kartının kişileştirilmiş olması ve içinde, 10 liradan daha fazla olması gerekli.
B BeratCatal Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 115 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #4 kratosdeniz dedi: Kartının kişileştirilmiş olması ve içinde, 10 liradan daha fazla olması gerekli. Genişletmek için tıkla... Yapabildim ama sipariş ver & öde ye basıyorum bir hata oluştu diyor ne yapmalıyom bu arada 100 lira yükledim.
kratosdeniz dedi: Kartının kişileştirilmiş olması ve içinde, 10 liradan daha fazla olması gerekli. Genişletmek için tıkla... Yapabildim ama sipariş ver & öde ye basıyorum bir hata oluştu diyor ne yapmalıyom bu arada 100 lira yükledim.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 18 Şubat 2021 #5 BeratCatal dedi: Yapabildim ama sipariş ver & öde ye basıyorum bir hata oluştu diyor ne yapmalıyom bu arada 100 lira yükledim. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, PlayStation Store platformu çok sorunlu, er ya da geç bu hatalar düzelecektir.
BeratCatal dedi: Yapabildim ama sipariş ver & öde ye basıyorum bir hata oluştu diyor ne yapmalıyom bu arada 100 lira yükledim. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam, PlayStation Store platformu çok sorunlu, er ya da geç bu hatalar düzelecektir.