Mr.Moriarty Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 20 12 Ocak 2020 #1 ININAL ile XBOX Game Pass üyeliği (PC) alınabiliyor mu? Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi sıkıntı yaşıyor bu konuda. Ve bir sonraki ay için kartımda para yok ise o zaman ne oluyor?
ININAL ile XBOX Game Pass üyeliği (PC) alınabiliyor mu? Gördüğüm kadarıyla çoğu kişi sıkıntı yaşıyor bu konuda. Ve bir sonraki ay için kartımda para yok ise o zaman ne oluyor?
4 496391 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 1.619 Çözümler 9 Yer Aiur 12 Ocak 2020 #2 Ön ödemeli kartlar ile yanlış bilmiyorsam abonelik alamazsınız.
Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2020 #3 Ben aldım yazın.
Seybın Hectopat Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 981 Çözümler 3 12 Ocak 2020 #4 İninal ile alınıyor almıştım.
Mr.Moriarty Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 20 12 Ocak 2020 #5 Taha Emircan Akbaş dedi: Ben aldım yazın. Genişletmek için tıkla... Seybın dedi: İninal ile alınıyor almıştım. Genişletmek için tıkla... Peki süre bittiğinde ne oluyor,para varsa çekiyor mu,yoksa bitiyor mu otomatik,tekrar mı almak gerekiyor? Son düzenleme: 12 Ocak 2020
Taha Emircan Akbaş dedi: Ben aldım yazın. Genişletmek için tıkla... Seybın dedi: İninal ile alınıyor almıştım. Genişletmek için tıkla... Peki süre bittiğinde ne oluyor,para varsa çekiyor mu,yoksa bitiyor mu otomatik,tekrar mı almak gerekiyor?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.441 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2020 #6 Ben de konu açmıştım, kendi ININAL kartımla alamadım fakat arkadaşımınki ile aldım. Herhalde şans meselesi.
Ben de konu açmıştım, kendi ININAL kartımla alamadım fakat arkadaşımınki ile aldım. Herhalde şans meselesi.
Taha Emircan Akbaş Megapat Katılım 5 Kasım 2015 Mesajlar 349 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #7 Mr.Moriarty dedi: Peki süre bittiğinde ne oluyor,para varsa çekiyor mu,yoksa bitiyor mu otomatik,tekrar mı almak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Mail geliyor çekilemediği için belli bir süre sonra iptal oluyor üyelik.
Mr.Moriarty dedi: Peki süre bittiğinde ne oluyor,para varsa çekiyor mu,yoksa bitiyor mu otomatik,tekrar mı almak gerekiyor? Genişletmek için tıkla... Mail geliyor çekilemediği için belli bir süre sonra iptal oluyor üyelik.
Mr.Moriarty Centipat Katılım 9 Kasım 2019 Mesajlar 20 13 Ocak 2020 #8 Bugün gittim aldım ININAL'ı ve sorunsuz bi' şekilde aldım aboneliği.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 19 Temmuz 2020 #9 Mr.Moriarty dedi: Bugün gittim aldım ININAL'ı ve sorunsuz bi' şekilde aldım aboneliği. Genişletmek için tıkla... Adımları yazar mısınız?
Mr.Moriarty dedi: Bugün gittim aldım ININAL'ı ve sorunsuz bi' şekilde aldım aboneliği. Genişletmek için tıkla... Adımları yazar mısınız?