Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #11 KaanKalay2121 dedi: Eğer 13 yaşında değilsen kendi üzerine ininal açamazsın, annenin bilgilerini girerek annenin üzerine hesabı açabilirsin. Doğum tarihini büyük yazsan bile kabul etmeyecektir çünkü orada T.C. ile o bilgilerin doğru mu değil mi onu kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Hesabı annemin üzerine açarsam harcamalarımı görebilir mi?
KaanKalay2121 dedi: Eğer 13 yaşında değilsen kendi üzerine ininal açamazsın, annenin bilgilerini girerek annenin üzerine hesabı açabilirsin. Doğum tarihini büyük yazsan bile kabul etmeyecektir çünkü orada T.C. ile o bilgilerin doğru mu değil mi onu kontrol ediyor. Genişletmek için tıkla... Hesabı annemin üzerine açarsam harcamalarımı görebilir mi?
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #12 Silhan dedi: Kendiniz bir hesap açarak bunu velinize bağlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hesap açamıyorum 13 yaşında olmalısınız diyor. Eymen9282 dedi: Hesabı annemin üzerine açarsam harcamalarımı görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bir bilgim yok kusura bakmayın.
Silhan dedi: Kendiniz bir hesap açarak bunu velinize bağlamalısınız. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hesap açamıyorum 13 yaşında olmalısınız diyor. Eymen9282 dedi: Hesabı annemin üzerine açarsam harcamalarımı görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Bu konu hakkında bir bilgim yok kusura bakmayın.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 7 Nisan 2024 #13 Eymen9282 dedi: Hesabı annemin üzerine açarsam harcamalarımı görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamaya girmez ise gormez.
Eymen9282 dedi: Hesabı annemin üzerine açarsam harcamalarımı görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Uygulamaya girmez ise gormez.
KaanKalay2121 Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 847 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #14 Silhan dedi: Kullanabilirsiniz veli onayıyla. Genişletmek için tıkla... Bu veli onayıyla ilgili herhangi bir video veya makale varmıdır?
Silhan dedi: Kullanabilirsiniz veli onayıyla. Genişletmek için tıkla... Bu veli onayıyla ilgili herhangi bir video veya makale varmıdır?
fenomenale Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 2.869 Çözümler 9 Yer Red Bull Ring 7 Nisan 2024 #15 Annenle Migrosa gidip oradan alabiliyordun. Tabii bu dediğim 7 yıl önceydi, hala var mı bilmiyorum. Sonra kimliğini internet sitesi üzerinden kayıt ettiriyorsun.
Annenle Migrosa gidip oradan alabiliyordun. Tabii bu dediğim 7 yıl önceydi, hala var mı bilmiyorum. Sonra kimliğini internet sitesi üzerinden kayıt ettiriyorsun.
S Silhan Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 185 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2024 #16 KaanKalay2121 dedi: Bu veli onayıyla ilgili herhangi bir video veya makale varmıdır? Genişletmek için tıkla... İninal için soruyorsanız buyrun.
KaanKalay2121 dedi: Bu veli onayıyla ilgili herhangi bir video veya makale varmıdır? Genişletmek için tıkla... İninal için soruyorsanız buyrun.
Sir Nuvero Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 1.541 Çözümler 3 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #17 KaanKalay2121 dedi: Herhangi bir hesap açamıyorum 13 yaşında olmalısınız diyor. Bu konu hakkında bir bilgim yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Şu an kaç yaşındasın. Eğer çok yoksa bence 13 olmayı bekle Papara kullan ininal la falan uğraşma.
KaanKalay2121 dedi: Herhangi bir hesap açamıyorum 13 yaşında olmalısınız diyor. Bu konu hakkında bir bilgim yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Şu an kaç yaşındasın. Eğer çok yoksa bence 13 olmayı bekle Papara kullan ininal la falan uğraşma.
Eymen9282 Decapat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #18 Sir Nuvero dedi: Şu an kaç yaşındasın. Eğer çok yoksa bence 13 olmayı bekle Papara kullan ininal la falan uğraşma. Genişletmek için tıkla... Evet ininaldan vazgeçtim direkt banka kartı kullanacağım.
Sir Nuvero dedi: Şu an kaç yaşındasın. Eğer çok yoksa bence 13 olmayı bekle Papara kullan ininal la falan uğraşma. Genişletmek için tıkla... Evet ininaldan vazgeçtim direkt banka kartı kullanacağım.