A anday29 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2015 Mesajlar 138 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2016 #11 @ömer2515 kardeşim kartı internet üzerinden aktifleştirmemişsindir. İninalin sitesinden aktifleştirdikten 24 saat sonra sorunun düzelir.
@ömer2515 kardeşim kartı internet üzerinden aktifleştirmemişsindir. İninalin sitesinden aktifleştirdikten 24 saat sonra sorunun düzelir.
İsmail_Gürkan Hectopat Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2017 #12 ILeGenD dedi: 3D secure aktif olabilmesi için onaylattıktan sonra 24 saat geçmesi gerekiyor. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar ben ininali aldım aktif yaptım para attım şimid 3d securty bekliorum beklediğim 1 günge param eksilir mi
ILeGenD dedi: 3D secure aktif olabilmesi için onaylattıktan sonra 24 saat geçmesi gerekiyor. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... arkadaşlar ben ininali aldım aktif yaptım para attım şimid 3d securty bekliorum beklediğim 1 günge param eksilir mi
melody Hectopat Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Ağustos 2017 #13 ya arkadaşlar ben dün aldım kartı ama kartımı aktifleştiremiyorum bu ininal kart değil diyip duruyor müşteri hizmeleri de telefonu açmıyor yardımcı olur musunuz
ya arkadaşlar ben dün aldım kartı ama kartımı aktifleştiremiyorum bu ininal kart değil diyip duruyor müşteri hizmeleri de telefonu açmıyor yardımcı olur musunuz
the_melih Hectopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 1 9 Haziran 2018 #14 ILeGenD dedi: 3D secure aktif olabilmesi için onaylattıktan sonra 24 saat geçmesi gerekiyor. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... 48 saat değil mi
ILeGenD dedi: 3D secure aktif olabilmesi için onaylattıktan sonra 24 saat geçmesi gerekiyor. Sorun yok yani. Genişletmek için tıkla... 48 saat değil mi