Merhabalar, Ininal kart alalı 1 ay oluyor ve kart kişileştirdim ama Hepsiburada sitesinde çalışmadı. Başka sitede denedim yine olmadı garip olan 3D Secure şifresi geliyor şifre girdikten sonra kabul etmiyor bunun çözümü nedir?
Ben 2 yıldır aktif bir şekilde kullanıyorum ama aynı sorunu ben de almaya başladım ve ödemem gereken şeyleri ödeyemediğim için hesaplarımın çoğu kapatıldı. Resmen rezalet.
En iyisi Papara Kart'a geçmek. Ben İninal kardımın içindeki 1.35 TL'yi harcadım ve kartı deaktivite ettirip (kapattırıp) Papara Kart'a geçtim ve ayrıca Papara Kart'a yüklediğin parayı geri çekebiliyosun.
En iyisi Papara Kart'a geçmek. Ben İninal kardımın içindeki 1.35 TL'yi harcadım ve kartı deaktivite ettirip (kapattırıp) Papara Kart'a geçtim ve ayrıca Papara Kart'a yüklediğin parayı geri çekebiliyosun.
Papara Kart'tan biraz bahseder misiniz? 18 yaş altındayım nasıl alabilirim, ne gibi avantajları var vs. @kakaolupuding kusura bakmayın araştırmadan direkt sordum ama biraz araştırınca epey bir şey öğrendim. Sadece aklıma takılan bir nokta oldu: Kartta ismim yazılı bir şekilde aldığımda ne kadar para ödemem gerekiyor?