İddia ininal Kart açıldı!

Yusuf0011

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ininal Kart aktif hâle geldi. Uygulamada hâlâ açılacak olmasına aldanmayın, hesabınız doğrulanmış ise paranızı başka bir hesabınıza taşıyabilirsiniz. Bunun için, İninal'e giriş yapıp Transfer / Fast işlemleri / Para Gönder / Fast ile gönder kısmından paranızı başka hesabınıza gönderebilirsiniz, eğer hesabınız doğrulanmamış ise ATM ile para çekmeyi deneyiniz.

İninal'in akibeti belli değil, bayağıdır da kullanmadığım karttı.

İninal'in akibeti belli değil, bayağıdır da kullanmadığım karttı.
Bu kadar iddalı konuşmak bana da saçma geldi şimdi düşündüğümde nedense, ancak benim de şans eseri fark ettiğim bir konuydu. Kendim şahsen denediğim için diğer mağdur olan kullanıcılarında yüzünü güldürmek istedim, herkesin bu durumdan haberinin olması için.

@Yusuf0011, para transferi açıldıysa beklemeden parayı başka karta aktarırdım. Şansa bırakmaya gerek yok. Papara gibi ön ödemeli kartlar var, cashbackleri de fazla.

@Yusuf0011, para transferi açıldıysa beklemeden parayı başka karta aktarırdım. Şansa bırakmaya gerek yok. Papara gibi ön ödemeli kartlar var, cashbackleri de fazla.
Dediğim gibi para transferi açık ve ben çoktan yaptım, ininal bu konuyla ilgili bir açıklama yapmamış. Bu yüzden ben bilgilendirmek istedim, yanlışım varsa düzeltin :)

Merhaba, ininal Kart aktif hâle geldi. Uygulamada hâlâ açılacak olmasına aldanmayın, hesabınız doğrulanmış ise paranızı başka bir hesabınıza taşıyabilirsiniz. Bunun için, İninal'e giriş yapıp Transfer / Fast işlemleri / Para Gönder / Fast ile gönder kısmından paranızı başka hesabınıza gönderebilirsiniz, eğer hesabınız doğrulanmamış ise ATM ile para çekmeyi deneyiniz.
Yaklaşik bir aydır böyle ve kart açık değil sadece kendi adındaki banka hesabına para atabiliyorsun

@Yusuf0011, doğru olanını yaptınız ve İninal kartım olsaydı, yapacağımı söylemiştim. İninal kullanmayalı bayağı oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı