İninal Kart Aktifleştirilmesine Rağmen Hata Vermesi

Charmander1903

Kilopat
Yer
Kocaeli
Bugün İninal kart aldım, kartı siteye ekleyip aktifleştirdim ama alışveriş yapmaya kalktığımda hata alıyorum, neden acaba? Bir de kartla ödeme yapıcam, kartın üzerindeki isimi yazın diyor ama öyle bir şey yok, kendi adımı soyadımı yazıyorum sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2TL çekmiş olabilir? Hatanız ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aktive ederken isim, soyisim yerine ne yazdıysanız alışveriş yaparken de aynısını yazın.

Benim ininal hiç hata vermiyor, geçen ing bankamatiği paramı yuttu ve para karta yatmadı onun dışında sıkıntı yapmadı bana hiç ^^

Aktive ederken isim, soyisim yerine ne yazdıysanız alışveriş yaparken de aynısını yazın.
Aktive ederken dediğiniz benden sadece kartın numarası arkadaki numara son kullanma tarihi ekleyin dedi ekledim siteye isim olarak ne üye olduysam o mu ?

Benim ininal hiç hata vermiyor, geçen ing bankamatiği paramı yuttu ve para karta yatmadı onun dışında sıkıntı yapmadı bana hiç ^^
Hata şöyle söyliyim internette alışveriş yapmaya çalışıyorum hepsiburadadan kablo alacam diyelim karta normal isim soyismimi yazıyorum siteye kayıt olurken nüfus cüzdanında ki ilk ismimide yazmıştım ama şu var alışveriş yapıcam onayla diyorum 3d secure seçeneği sürekli seçili kaldıramıyorum deniyorum yok kartın üzerindeki isim veya numarayı doğru girin diyor.

Evet, üye olurken isim ve soyisme ne yazdıysanız onlar.
Oh maşallah sadece 1.isim 11 harf 2.isim 6 harf 10 harfte soyadım.

Denedim onuda yine olmadı hata tam bu.
İşlem banka tarafından onaylanmadı! Lütfen kart numaranızı ve son kullanma tarihinizi kontrol edip, tekrar deneyiniz. Girdiğiniz bilgilerden eminseniz lütfen detaylı bilgi için bankanız ile irtibata geçiniz.

MasterCard seçiyorsunuz değil mi?
Valla öyle bir seçenek yok direk numarayı yazıyorum yanında çıkıyor zaten neyse cumaya kadar beklerim araştırdım biraz 3D Secure istiyor o ama 3d secure kartta 48 saat içinde aktif olacakmış o yüzden beklemekte fayda var en kötü müşteri hizmetlerini ararım olmazsa olan 25TL'me olacak bir daha ING'ye felan bulaşmam.

Arkadaşlar N11'den 3d secure özelliği olmadan istedim ödeme işleminiz şuan gerçekleştirilememektedir diye yazıyor 3d secure ile ilgilide değil yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…