Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Az önce ücretsiz Xbox Game Pass veren siteden almak için 2 yıldır aktifleştirmediğim ininal Kart'ın bilgilerini girdim ve almış oldum. Normal mi bu? 0TL alınan şey. Son düzenleme: 12 Ağustos 2021
Az önce ücretsiz Xbox Game Pass veren siteden almak için 2 yıldır aktifleştirmediğim ininal Kart'ın bilgilerini girdim ve almış oldum. Normal mi bu? 0TL alınan şey.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #2 Kayıt olmadan tek seferlik 300₺ yatırabilirsiniz ve şifresi kart numarasının son 4 hanesi.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #3 PeluşPenguen dedi: Kayıt olmadan tek seferlik 300₺ yatırabilirsiniz ve şifresi kart numarasının son 4 hanesi. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu valla sağ olun. PeluşPenguen dedi: Kayıt olmadan tek seferlik 300₺ yatırabilirsiniz ve şifresi kart numarasının son 4 hanesi. Genişletmek için tıkla... Tek seferlik dediğiniz tam olarak ne? Aylık 300 mü? Yoksa 300 aşınca bir daha yatırılmıyor mu?
PeluşPenguen dedi: Kayıt olmadan tek seferlik 300₺ yatırabilirsiniz ve şifresi kart numarasının son 4 hanesi. Genişletmek için tıkla... Öğrendiğim iyi oldu valla sağ olun. PeluşPenguen dedi: Kayıt olmadan tek seferlik 300₺ yatırabilirsiniz ve şifresi kart numarasının son 4 hanesi. Genişletmek için tıkla... Tek seferlik dediğiniz tam olarak ne? Aylık 300 mü? Yoksa 300 aşınca bir daha yatırılmıyor mu?
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #4 Joshua Graham dedi: Tek seferlik dediğiniz tam olarak ne? Aylık 300 mü? Yoksa 300 aşınca bir daha yatırılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik 300₺. 300₺'den fazla yatırmak ve her ay para yatırmak için kayıt olmalısınız.
Joshua Graham dedi: Tek seferlik dediğiniz tam olarak ne? Aylık 300 mü? Yoksa 300 aşınca bir daha yatırılmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Tek seferlik 300₺. 300₺'den fazla yatırmak ve her ay para yatırmak için kayıt olmalısınız.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #5 PeluşPenguen dedi: Tek seferlik 300₺. 300₺'den fazla yatırmak ve her ay para yatırmak için kayıt olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bir yerde yazıyor mu? Yazıyorsa link atabilir misiniz? Para yatıracağımda bir sıkıntı olmasın. Bende biraz takıntılık var da.
PeluşPenguen dedi: Tek seferlik 300₺. 300₺'den fazla yatırmak ve her ay para yatırmak için kayıt olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam bu bir yerde yazıyor mu? Yazıyorsa link atabilir misiniz? Para yatıracağımda bir sıkıntı olmasın. Bende biraz takıntılık var da.
PeluşPenguen Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.487 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Артём Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #6 Joshua Graham dedi: Hocam bu bir yerde yazıyor mu? Yazıyorsa link atabilir misiniz? Para yatıracağımda bir sıkıntı olmasın. Bende biraz takıntılık var da. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz Ininal'in kendi sitesinden araştırın ben ilk Ininal'a kart aldığımda kartımın içinden çıkan küçük kitapçıkta söylediklerim yazıyordu.
Joshua Graham dedi: Hocam bu bir yerde yazıyor mu? Yazıyorsa link atabilir misiniz? Para yatıracağımda bir sıkıntı olmasın. Bende biraz takıntılık var da. Genişletmek için tıkla... Hocam isterseniz Ininal'in kendi sitesinden araştırın ben ilk Ininal'a kart aldığımda kartımın içinden çıkan küçük kitapçıkta söylediklerim yazıyordu.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #7 Araştırdım da hiçbir bilgi yok.
crassh0 Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 46 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 3600 Asus ROG RX 570 Gigabyte B450M S2H Hyperx 8GB Dual Channel Ram WD Green 480 GB M2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2021 #8 Ininal kartinizi aktiflestirmeden alisveris yapamassiniz fakat Xbox hesabinizdan para çekmedigi için problem olmamistir.
Ininal kartinizi aktiflestirmeden alisveris yapamassiniz fakat Xbox hesabinizdan para çekmedigi için problem olmamistir.
Joshua Graham Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 777 Çözümler 4 Yer Ganton Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #9 crassh0 dedi: Ininal kartinizi aktiflestirmeden alisveris yapamassiniz fakat Xbox hesabinizdan para çekmedigi için problem olmamistir. Genişletmek için tıkla... 0TL para çekmedi. Kart aktif değil zaten .
crassh0 dedi: Ininal kartinizi aktiflestirmeden alisveris yapamassiniz fakat Xbox hesabinizdan para çekmedigi için problem olmamistir. Genişletmek için tıkla... 0TL para çekmedi. Kart aktif değil zaten .