Ininal Kart Alabilir miyim?

Google Haritalarda PTT matik ve PTT Atm diye arattigimda kuveytturk atmleri çıktı. Bu kuveytturk atmlerinden yükleyebiliyor muyuz?

Ptt nin yerini biliyorum. Pttmatik işlem ücreti almadigindan sordum. Kuveyetturk Atmlerinden yukleyebiliyor muyuz ininal karta?

Son düzenleyen: Moderatör:
İninal kart önermem artık.
Kayıt sırasında TC kimlik numarası vs istiyor, zaten TC kimlik numaramı vereceksem gider kredi kartı alırım.
25 yaşından küçüksen Garanti bankasına git yıllık kart ücreti olmadan 500TL limitli kart alabiliyorsun.

PTT'den en az 10TL diyebiliyorum Migrostan 25TL.
Kartında para bırakma para olduğunda aylık 1TL kesiyorlar olmadığında kesmiyorlar.

En iyisi PayByMe. Alışveriş yerleri kısıtlı olabilir ama en güvenlisi. Ayrıca fiziksel olarak Vısa logolu her yerde alışveriş yapabilirsin.

PayByMe kartini nereden temin edebilirim?
Kartın ücreti nedir?
Ve de nereden içine para yukleyebilirim?
Son olarak da yaş siniri var mı ve steamden veya originden oyun alinabiliyor mu o kartla?

1. card.paybyme.com adresinden temin edebilirsin.
2.Tamamen ücretsiz.
3.Denizbank ATM lerinden yükleyebilirsin.
4.Yaş sınırı yok. Origin ve steamdan oyun alabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başvurduktan sonra ne yapacağız?
Yani karti nasıl alacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…