Hem papara hem ininal olsa sıkıntı yaratmaz. 13 olmanız gerek. Ama sorun olmaz ininaliniz hayırlı olsun yapacak bir şey yok. Tüm ATM'leri kullanabilirsiniz, Finansbank veya Akbank farketmez istediğinizi kullanın.
Önceden Lite Card vardı sanırım. Ama şimdi yok diye biliyorum. Uygulamada gözükmüyor. Ben aldığımda kimliğimin fotoğrafını falan atmıştım. Kargo geç geliyor biraz. Kurye bana sözleşme imzalatmıştı.
Hem papara hem ininal olsa sıkıntı yaratmaz. 13 olmanız gerek. Ama sorun olmaz ininaliniz hayırlı olsun yapacak bir şey yok. Tüm ATM'leri kullanabilirsiniz, Finansbank veya Akbank farketmez istediğinizi kullanın.
Arkadaş 12,5 yaşında. Uygulamayı ve hesap kurması için 13 yaşında olması lazım, arkadaş kullanamaz yanlış bilgi vermeyin hocam.
Hem Papara hem ininal olsa sıkıntı yaratmaz. 13 olmanız gerek. Ama sorun olmaz ininaliniz hayırlı olsun yapacak bir şey yok. Tüm ATM'leri kullanabilirsiniz, Finansbank veya Akbank fark etmez istediğinizi kullanın.
Arkadaş 12,5 yaşında. Uygulamayı ve hesap kurması için 13 yaşında olması lazım, arkadaş kullanamaz yanlış bilgi vermeyin hocam.
Merhaba, yakın tarihlerde bir ininal Kart sahibi oldum kayıt olur olmaz bana bedavadan Robux verdiler. Sizce mantıklı mı almak? Ve para nasıl çekebilirim?