İninal Kart almak mantıklı mı?

Bence iptal et ininali al Papara'yı ama -18 isen ATM'den para çekilmiyor ve başka birine Papara'lı olsa dahi para atamıyorsun müşteri h. Dedi.

O 2 TL yüzünden Papara geçen 18 yaş altları ATM'lerden para çekemiyor ve başka hesaba para aktaramıyor Papara tam bir reklama özenen çocuk markasıdır başka bir boka yaramıyor

Bir cashback var onu da tosladada var diyorlar onu hiç denemedim.

Tosla kartını dene ben kullanıyorum aylık ücreti yok 12 yaşında arkadaşım aldı hiç sorgulamadılar şoktan veya ATM'den para yükleye biliyorsun şoktan yükleyince 2 TL kesiyor tek kötü yanı limiti 2500 TL civarıydı.

Bence Nays kullanın. Şu anda Papara ve İninal'dan daha iyi. 12 yaş sınırı var zaten ve davet ettiğiniz her arkadaşınızdan 20₺ alabilirsiniz. Sizin için daha iyi oluyor.

Bence Nays kullanın. Şu anda Papara ve İninal'dan daha iyi. 12 yaş sınırı var zaten ve davet ettiğiniz her arkadaşınızdan 20₺ alabilirsiniz. Sizin için daha iyi oluyor.
Peki bu Nays dan beni bilgilendirir mısınız?

Hocalarım ben hala anlamadım ininal Kart ile nereden para çekebilirim örnek verir misiniz? Ve komisyon alır mı?

Nays, İş Bankasının bir uygulamasıdır. Bu nedenle gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Oyun alımlarınızda %20, İnternet alışverişlerinizde %10 ve çeşitli diğer kampanyalarına uygulamasından bakabilirsiniz.
Ve yüklediğiniz her paradan da hediye para kazanırsınız 1-5-10-20-25-50-100₺ arasında değişebilmektedir.

Peki bu Nays'dan beni bilgilendirir mısınız?

Hocalarım ben hala anlamadım ininal Kart ile nereden para çekebilirim örnek verir misiniz? Ve komisyon alır mı?

İninal ile istediğin bütün ATM'lerden para yatırıp çekebilirsin yani banka kartı gibi sadece Akbank komisyon almıyor

Her ATM'de geçiyor ama lanet hırsız bir kart hiç önermem sadece 2 TL ile kalsa iyi aylık kullanım ücretide sanırım kesiyordu bence Tosla veya Papara yönelin pişman olmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…